CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (93)- Eksmisja, petycja! str.80

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 26, 2009 20:24

grrr... pisze:A można prosić więcej fotek Prema?

Prosic zawsze mozna :twisted:

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Pt cze 26, 2009 20:58

Proszę dać mi jeszcze Eulalię do wirtualnego głaskania. Strasznie mi jej żal :(. Inaczej nie moge pomóc :(. CKucharek - czyli Księżniczka swojego pańcia, jest przeuroczą Kotką, miziastą, wchodzącoą na kolana i domagającą się nieustannych głasków. Natomiast CGwiazdeczka - czyli nasza Kanapka, jest przegromnym śpiochem i żarłokiem :). I UWIELBIA DESZCZ :) Jak tylko zaczyna padać Kanapka wystrzela do ogrodu, żeby zażywać deszczowej kąpieli. Pozdrawiam i trzymam kciuki. Mam pomysl na pieniądze dla CK, ale nie chcę zapeszyć. Zaczynam od poniedziałku. Jak uda mi się załatwić, to na pewno napiszę.
ObrazekObrazekObrazek

bez44

Od: Wto sty 02, 2007 11:49

Post » Pt cze 26, 2009 21:07

Wysłałam chyba prośbe do niecałych 100 osób o wirtualne adoptowanie kociaka, z tych niecałych stu odezwła sie jedna cytuje
"Ok. Zastanowię sie "
Zawsze to coś, mam nadzieję ze jeszcze sie ktoś odezwie nie wszyscy musieli jeszcze to przeczytać (w końcu non stop na necie sie nie siedzi ) no i oczywiście będe rozsyłać dalej. :)
PS Co do DT mama powiedziała że nie chce, brać nikogo na "jakiś czas" albo ziwerzak zostaję na zawsze albo nich go wogóle nie będzie. trochę sie nie dziwie, bo ona tak jak ja szybko sie przywiązuje. No i powiedziała że gdyby Biedulka przeżyła to została by nas stałe... Niestety nie było Jej/Nam pisane....

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Pt cze 26, 2009 21:09

Dzisiaj przyszła paczka od Batki o ile dobrze przeczytałam i pierwsza z klatek...jest o wiele większa od "starych" i na pewno bardziej komfortowa. Niestety już dzisiaj musiała być użyta ponieważ ogrodzenie na wybiegu kocim się jakby to ując, hm załamało. Wyciągałam pranie a tu nagle zgrzyty, piski no i szybka ewakuacja kotów do środka pomieszczenia. Wsparłam to jako tako, ale za moje wykonanie nie ręczę więc wolałam koty na dziś zamknąć, a jako, że jest ich sporo to Ildefons i Snake "klatkują" żeby rozróby nie robić. Ildefons w nowym apartamencie a Snake niestety w starym M1 :p

Kociaki serdecznie dziękują za prezenty.

majkowiec

Od: Czw lip 24, 2008 19:08

Post » Pt cze 26, 2009 21:11

grrr... pisze:Nikt mnie nie pochwalił, chlip chlip... :crying: A to były moje pierwsze zastrzyki w życiu! Chlip!

Kciuki za kociaki! :ok:
ja pochwalę, pamiętam ten stres jak musiałam robić kotu zastrzyk.....brrrr

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Pt cze 26, 2009 22:01

Siędziejesię 8O
ostatni punkt z dedykacją dla aassii :twisted: W podziękowaniu za zamieszczanie zdjęć rodzeństwa 8) Fotka Rani bardzo, ekhm, twarzowa :lol:
grrr... - :ok: Szacun!
To ogrodzenie wiedziało, kiedy ma się sypnąć: koty nie byly same - to raz, nie było to w nocy - to dwa, a trzy - przyszła klatka... Oczywiście mogło jeszcze nieco wytrzymać, ale to i tak szczęście w nieszczęściu 8O

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Pt cze 26, 2009 22:37

Grrr! Jesteś dzielna! :D Pamiętam, jak mi się trzęsły ręce...
Teraz już pójdzie z górki :)

starchurka

Od: Nie sie 26, 2007 0:09

Post » Sob cze 27, 2009 6:08

się meldujemy

:ok: za wszystkie chorowitki żeby szybciutko wracały do zdrowia

:king: za pierwszy zastrzyk też uważam że są lepsze niż tabletki

a u nas Filip opuścił wersalkę i sobie zwiedza domek - powolutku, bez pośpiechu - boi się człowieka to po nim widać ale teraz siedzi w progu gabinetu i zalotnie zagląda patrząc co ja robię - może boi to za duże słowo ale jest bardzo nieufny bo jak tylko trafi się okazja i zaczynasz go głaskać to traktorek działa bez zarzutu

marcela35

Od: Śro cze 11, 2008 8:13

Post » Sob cze 27, 2009 7:20

EwKo pisze:ostatni punkt z dedykacją dla aassii :twisted: W podziękowaniu za zamieszczanie zdjęć rodzeństwa 8) Fotka Rani bardzo, ekhm, twarzowa :lol:

:lol:
Chochlik czasami z nich sobie robi mopa....chwyta za kark i ciagnie po podlodze :twisted: Poza tym to futro wszystko lapie wiec co chwile trzeba go "plukac" ;)

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Sob cze 27, 2009 7:54

Niezła kronika! :lol:

A mopik-zeberka rewelacja! :twisted: :lol:

Z Zuzią chyba trochę lepiej! :dance2:
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Sob cze 27, 2009 9:14

zaznaczam watek ;) i innych podczytywaczy ponownie zapraszam na konczace sie w niedziele bazarki

srebrny smok http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=95401
srebrny kotek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=95404
i koci magnes http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=95406
kocia talia do gry http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=95411
50 ml Aqua di Gio http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=95412

Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek

Kaska

Od: Pt paź 17, 2003 21:24

Post » Sob cze 27, 2009 12:10

Melduję się w nowym wątku. :)

weatherwax

Od: Pon lip 12, 2004 8:29

Post » Sob cze 27, 2009 13:22

majkowiec pisze:(...) ogrodzenie na wybiegu kocim się jakby to ując, hm załamało.
- nie wiem, czy oglądaliście (ot, tak se wąta podrzucam :twisted: )relację TV Silesia z akcji adopcyjnej katowickiego schroniska: http://www.tvs.pl/index.php?id_materialu=3792 .
:idea: Była telewizja w CK? 8)
Ale nie o tym chciałam: jako laikowi - podkreślam - spodobał mi się wybieg - osiatkowany z każdej strony łącznie z sufitem (to się chyba woliera nazywa :lol: ), jaki mają katowickie koty: te drewniane konstrukcje, trawsko. Piknie, no ;)

Filmiki są jakby dwa - jeden za drugim, łącznie jakieś 15 minut relacji.

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Sob cze 27, 2009 15:10

hop
Obrazek
"pomarańczowa trójka" by Agata Krych

Obrazek

Corrado

Od: Pt paź 17, 2008 22:01

Post » Sob cze 27, 2009 16:34

bez44 pisze:Proszę dać mi jeszcze Eulalię do wirtualnego głaskania. Strasznie mi jej żal :(. Inaczej nie moge pomóc :(. CKucharek - czyli Księżniczka swojego pańcia, jest przeuroczą Kotką, miziastą, wchodzącoą na kolana i domagającą się nieustannych głasków. Natomiast CGwiazdeczka - czyli nasza Kanapka, jest przegromnym śpiochem i żarłokiem :). I UWIELBIA DESZCZ :) Jak tylko zaczyna padać Kanapka wystrzela do ogrodu, żeby zażywać deszczowej kąpieli. Pozdrawiam i trzymam kciuki. Mam pomysl na pieniądze dla CK, ale nie chcę zapeszyć. Zaczynam od poniedziałku. Jak uda mi się załatwić, to na pewno napiszę.

bez44 :1luvu: zaraz uzupelnie na watku

Jak przypomnę sobie Kucharka na kociarni to nigdy bym nie pomyślala, ze bedzie z niej ko kolankowy :oops: a tu proszę 8O :lol:
ObrazekObrazek

Cichy Kąt

Od: Czw lut 21, 2008 21:25

[poprzednia][następna]