Tak, to ten Zefirek, jak pięknie napisała NOT, taki baby-cry

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gattara pisze:Ależ te maluchy są cudowne![]()
Ukochaj od Ciotki Felutka, ma chłopak przechlapane
Ja-Ba pisze:Plusia pisze:moś pisze:Ja-Ba pisze:Od Sabrinki wszystko już dotarło![]()
Mosiu, a ja nie wiem dlaczego u kotów to zawsze lubię te najbardziej gamoniowate - zupełnie odwrotnie niż u ludzi, a szczególnie facetów. Gamoni nie znoszę
to dziwne bo ja tez tak mam
I ja tak mam![]()
Może w stosunku do kotów to jakieś instynkty macierzyńskie nam sie włączają?
u mnie to już chyba nawet babcierzyńskie..![]()
Femka pisze:Ja-Ba, te maluchy są przepiękne. Jak ja Ci zazdroszczę, że takie małe robactwo trafiło akurat do Ciebie. Prawie dwa lata temu wychowywałam podobnych w ilości 5 (w porywach nawet6) i to było niezapomniane przeżycie.
Moja Femcia OMC nerkowa uwielbia renala i hill'sa k/d. No ale ona też z tych kotków, co im wszystko smakuje
moś pisze:Ja-Ba pisze:Plusia pisze:moś pisze:Ja-Ba pisze:Od Sabrinki wszystko już dotarło![]()
Mosiu, a ja nie wiem dlaczego u kotów to zawsze lubię te najbardziej gamoniowate - zupełnie odwrotnie niż u ludzi, a szczególnie facetów. Gamoni nie znoszę
to dziwne bo ja tez tak mam
I ja tak mam![]()
Może w stosunku do kotów to jakieś instynkty macierzyńskie nam sie włączają?
u mnie to już chyba nawet babcierzyńskie..![]()
etam, ja matka nie jestem to i babcia nie bede
może zacznij depilowaćJa-Ba pisze:
Moś
ja wprawdzie po trzykroć matka ale jedyne wnuki jakie mi się rodzą jakieś takie futrzaste są..
Femka pisze:może zacznij depilowaćJa-Ba pisze:
Moś
ja wprawdzie po trzykroć matka ale jedyne wnuki jakie mi się rodzą jakieś takie futrzaste są..
NOT pisze:Oocysty, to tak złowrogo brzmi.
Aż mi skóra ścierpła.
Znacznie przyjemniej jest słyszeć tak swojsko np. ma robale.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 214 gości