Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Ja-Ba pisze:Pilnie potrzebne domy tymczasowe dla kociąt ze schroniska w Koninie.
Dramat - w ciągu trzech dni podrzucono tam aż 22 kociaki!!!
Kontakt w sprawie pytań, adopcji:
0-63 243-80-38, pani Ania 513 434 407, pani Marta 513 252 632
Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt
ul.Gajowa 7A Konin (wielkopolskie)
storczyk pisze:Nie moge tu wchodzić.
dlaczego Cziki z Wrocka nie ma szans na adopcję? Czy w jeddnym zdaniu możecie mi powiedziec na jakich zasadach oddajecie kociaki do DT?
Kicia_ pisze:storczyk pisze:Nie moge tu wchodzić.
dlaczego Cziki z Wrocka nie ma szans na adopcję? Czy w jeddnym zdaniu możecie mi powiedziec na jakich zasadach oddajecie kociaki do DT?
Cziki jest przerażony. Trafił z domu do zimnej klatki w strasznym miejscu, jakim musi mu się wydawać schronisko. Niektóre koty po prostu z tym żyją, niektóre odmawiaja jedzenia i picia, a niektóre, jak Cziki, próbuja pokazać jakie są groźne. Cziki warczy, syczy, można się go przestraszyć. Osoba nie mająca doświadczenia z kotami będzie myślała, że jest dziki. Cziki to jednak domowy kot, którego mimo syków można spokojnie głaskać. Potrzebuje przyjaznego otoczenia i cierpliwości, gdzie mógłby dojść do siebie po tym, co go spotkało. Tylko DT może mu to zapewnić.
Małe kociaki oddajemy do DT osobom, które mają miejsce, czas i ochote je przyjąć (kociaki mogą początkowo wymagać wizyt u lekarza). Rezydenci muszą być zaszczepieni lub musi byc możliwość rozdzielenia kociaków od rezydentów. Ogłoszenia robimy wspólne i koordynator, którego telefon jest w ogłoszeniu, odsyła ludzi do konkretnych DT. Pomagamy też z karmą, kosztami leczenia, transportem, itd...
Zadzwoń 512092463.
queen_ink pisze:Pilnie potrzebujemy DT dla piątki kociaków mieszkających z matką w stercie desek na Bieżanowie (Kraków). Maluchy są już podrośnięte i zaczynają się rozłazić po osiedlu, a tam psy, samochody, ludzie... Matka kociaków jest chyba znowu w ciąży, a kociaki są jeszcze za małe, żeby je tam zostawić same. Maluchy są śliczne, kolorowe - dwie tri, dwa buro-białe i jeden rudo-biały. Czas ucieka, a zostawione same sobie zdziczeją albo się pogubią.
Zdjęcia: http://picasaweb.google.com/gerith/Biezanow
Kociaki są do oswojenia, ale rokują dobrze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości