IKA 6 jesteś Kochana. Muszę na kasę do wtorku poczekać no i mam troche długów.Nawet nie wiem czy dam rade z tym wkładem a bardzo go teraz potrzebuje. Nie dam rady zrobić Bazarku. nie jestem w stanie teraz.IKA 6 pisze:Daj znać to pomyslę.![]()
![]()
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
IKA 6 jesteś Kochana. Muszę na kasę do wtorku poczekać no i mam troche długów.Nawet nie wiem czy dam rade z tym wkładem a bardzo go teraz potrzebuje. Nie dam rady zrobić Bazarku. nie jestem w stanie teraz.IKA 6 pisze:Daj znać to pomyslę.![]()
![]()
iza71koty pisze:Błagam o POMOC. Kto jutro moze mi pomoc?????Potrzebuje kilku Osob.
W ciągu ostatnich kilku dni straciłam 6 kociaków.A teraz jeszcze Iskierka .Murzynek, Patrycja chorowały. Maluszek był za słaby. Misia odeszła ze starości.Stary Murzynek też.Grażynka miała swoje lata ale zachorowała. A Iskierka mogła zyć nadal.Pech. Zły przypadek. Takie sa najgorsze.Takie najbardziej bolą. Najbardziej jeszcze jak widzisz radość kota ze spotkań. Jego apetyt. Dobre samopoczucie. I nagle KONIEC.Dzis sie zapomniałam i leciałam do niej co sił jak zwykle, bo zapomniałam ze juz nie czeka na mnie.Naszykowałam lepsze chrupeczki, rybkę, puszeczkę i jak dotarłam na miejsce to dopiero sie zastanowiłam co ja robię.Takie miejsca, które na dodatek muszę mijać codziennie, bardzo długo potem bolą.IKA 6 pisze:Wiem co to znaczy stracic kociaka. Ty też wiesz. Bardzo mi przykro........
Nie mozna jej zostawić kartki Megana. Nie ma na to czasu.Pozatym nie ma gdzie tej kartki zostawić. Ona twierdzi że juz nie wchodzi nawet do swojej altanki, tylko karmi koty na drodze.Megana pisze:O mój boże.![]()
![]()
![]()
Iskierko [']
Czy to się nigdy nie odmieni? Tamtej Karmicielce może kartkę zostawić? Jeśli nie uda się jej spotkać?
Myślę o tym wszystkim naprawdę z troską, ale z tej odległości i tak to nic nie da...
Piękne Dzięki NOT.NOT pisze:P.Izo, do zobaczenia jutro około godz.10.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, teesa i 337 gości