Któż to taki?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Proponowany tekst do ogłoszeń pisze:Marley- kot idealny...
Rudy, młody, piękny- taki kot powinien znaleźć dom bardzo szybko. Marley w domku tymczasowym w Tychach jest już bardzo długo, a kolejek po rudaska wziąż nie widać, nie słychać.
Marley'kowe życie przez chwilę wysiało na włosku. Nie licząc tego, że chadzał po ruchliwej ulicy, a za idealne miejsce do odpoczynku wybrał sobie chodnik pod autami- w miejscu gdzie bytował biega wiele psów puszczanych luzem, a okolica nie słynie z miejsca przyjaznych kotom ludzi. Wypatrzony przez dobrą duszę, został złapany i trafił do domku tymczasowego. Marley jest typowym miziakiem, który najpierw musi zaufać. Musiał doświadczyć wiele złego ze strony człowieka, bo na początku bałi się gwałtowniejszych ruchów i kulił uszka przy stawianiu nóg obok niego. Teraz zdecydowanie zalicza się do tych ,,miziaków do potęgi entej" - kocha ludzi całym sobą. Na dzień dzisiejszy choć przez chwilę dotknięty- włącza swój głośny traktorek przy głaskaniu i śmiało barankuje. Marley jest naprawdę kochanym kotem.
KONTAKT:
tel.: 507 300 768
e-mail: justazwierzaki@o2.pl
www.tymczasy.dzs.pl
Więcej zdjęć i informacji: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=93 ... sc&start=0
honda11 pisze:Korciaczki, wiem, że Sissi też ma opiekę wirtualną, ale zapomiałam kogo (Miłki?), wiem tylko, że wcześniej pod tą opieką był Diabełek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, niafallaniaf, puszatek, quantumix i 91 gości