dzidzia pisze:Zadaj się z Agą Marczak...to ladujesz z 6 kociakami

Tola i Sopocianka prześliczna

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
dzidzia pisze:Zadaj się z Agą Marczak...to ladujesz z 6 kociakami
biamila pisze:[/url]
[/url]
A oto co u mnie tymczasuje teraz, kicia ma na imię Tola-Sopocianka.
kinga-kinia pisze:Riki i mój kochany Brysio już w nowych super domkachnie sądziłam że tak będzie mi brak Brysia całusków,mizianek i lizania o 6 rano ...no ale tyle kotów czeka na naszą pomoc ja mam w kolejce 8-9 kociaków do uratowania....mam nadzieję że adopcje nie staną na dobre....w tej chwili ma jeszcze 3 tymczasy jutro prawdopodobnie kolejna pójdzie do DS....mam pięknego rudo białego kocurka którego o dziwo nikt nie chce
seja pisze:kinga-kinia pisze:Riki i mój kochany Brysio już w nowych super domkachnie sądziłam że tak będzie mi brak Brysia całusków,mizianek i lizania o 6 rano ...no ale tyle kotów czeka na naszą pomoc ja mam w kolejce 8-9 kociaków do uratowania....mam nadzieję że adopcje nie staną na dobre....w tej chwili ma jeszcze 3 tymczasy jutro prawdopodobnie kolejna pójdzie do DS....mam pięknego rudo białego kocurka którego o dziwo nikt nie chce
To które kociaki mam ściągnąć z ogłoszeń?
Brysia , Rikiego i ? Kto jutro jedzie do adopcji?
Agnieszka Marczak pisze:Kinga przede wszystkim trzeba zabrać tego kotka z chorymi oczkami.To dziewczynka?
Agnieszka Marczak pisze:Kinga możesz wziąć jednego kociaka do domu bo Twoją Roksi zabrała dzisiaj Weronika
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości