Przepraszamy za usterki.
Moderator: Estraven
Tunisia pisze:mam pytanko które z ogłaszanych przeze mnie kotków można już zdjąć ze stron bo nie mogę się doczytać które już w domach:Kolik,Esma,Barnaba,Bercik,Kicia,Kama,Finka,Tiga,Artuś,Daisy,Majorka,Misiamilusia,Bączek ,Leon??
Amelki już nie ma...Miuti pisze:Coś mi Oleńka kicha...
Strasznie urosły te maluchy przez ten czas, od kiedy są u mnie!
Już wszystkie są proludzkie.
Próbowano mi wczoraj w nocy wtranżolić dodatkowego malucha, ale się nie dałam. Przez dwa dni jestem na wystawie - w sobotę zasuwam, w niedzielę się gapie. A malutki nie bardzo je!
Amelki już nie ma...Tweety pisze:za pamięci, miło będzie jak na spotkanie każdy przyniesie coś do przekąszania i jakieś zimne płyny.
kastapra pisze:Agnieszko, mam prośbę do Ciebie: czy możesz skopiować te stronki adopcyjne co Lutra podała parę stron wstecz i wkleic do pierwszego posta pod dyzurami na WLP, będzie łatwiej jak by ktoś dołączał do pomocy. Dzięki wielkie
Tweety pisze:za pamięci, miło będzie jak na spotkanie każdy przyniesie coś do przekąszania i jakieś zimne płyny. Na miejscu jest czajnik i prądnabędę zastawę jednorazową, kawę, herbatę i cukier no i coś białego do kawy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], bpolinski33, Haniazyl66, kota_brytyjka, Meteorolog1, Wojtek i 87 gości