VII i VIII MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA KOTÓW RASOWYCH TRÓJMIASTO

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Czw cze 25, 2009 18:15

warmianka pisze:
a pisząc, ze nie "chińskie" miałam na myśli to, że wyglądają solidniej i mają nieco inne kształty, niż te, do których przywykło nasze oko :P

:wink: nie wiem jak Twoje oko ,ale moje cieszą najbardziej dwa przecudne wazony Bohemii kryształowe malowane ręcznie .które przywiózł mój kot z wystawy czeskiej. Są bardzo przydatne do trzymania w nich ciętych kwiatów.
Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam.
Autor: G.B. Shaw

danunka

Od: Sob kwi 30, 2005 21:23

Post » Czw cze 25, 2009 20:14

o tak, też uwielbiam kryształy :-)))
koty syberyjskie: Azja, Assan, Tobias, Basala, Czarusia, Dziunia Pietrusińska, Olimpia, Ninka, Petunja, Diana i Bunia oraz chow-chow Skotuś ... pozdrawiają serdecznie z Olsztyna

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

Od: Sob mar 31, 2007 15:46

Post » Pt cze 26, 2009 0:23

Czy mozna prosic o ilosc kotow z podzialem na rasy w odpowiednim terminie.
Czy sedziowie i ich ilosc sie nie zmienila ?
Z gory dziekuje za odpowiedz :P

kat I - 5 sedziow
kat II - 8 sedziow
kat III - 7 sedziow
kat IV - 7 sedziow

Mam nadzieje ze 7 sedziow w kat III pozostanie i nie zostana uszczupleni.
Mozemy tez prosicz IRafal o podanie rozpiski sedziow ilosciowej jak to podales przy wystawie w Ostrodzie. :P
Obrazek

CZANKRA

Od: Pt sty 13, 2006 0:36

Post » Pt cze 26, 2009 10:57

Jeszcze jedno pytanie

w pierwszej wersji Programu wystawy było :
- 16.00 Konkurs Blue Cats Show (EMS a)

teraz widnieje :
16.00 Konkurs kotów CCS

jak będzie faktycznie ?
Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam.
Autor: G.B. Shaw

danunka

Od: Sob kwi 30, 2005 21:23

Post » Pt cze 26, 2009 12:52

jest tak, ja my podajemy, klubówka CCS
koty syberyjskie: Azja, Assan, Tobias, Basala, Czarusia, Dziunia Pietrusińska, Olimpia, Ninka, Petunja, Diana i Bunia oraz chow-chow Skotuś ... pozdrawiają serdecznie z Olsztyna

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

Od: Sob mar 31, 2007 15:46

Post » Pt cze 26, 2009 17:58

Wszystkich hodowców, którzy jeszcze nie zdecydowali się i nie podjęli decyzji czy wziąć udział w naszej wystawie gorąco zachęcam do wysyłania zgłoszeń. przypominamy ze termin upływa z północą 30 czerwca.

Wielu z Was miało okazje sie przekonać, w ubiegłym roku ze nasza olsztyńska ekipa przykłada się do organizacji swoich wystaw tak aby te wystawy były dobrze wspominane przez hodowców. W tym roku również dołożyliśmy starań, aby wystawa w Gdańsku była na wysokim poziomie organizacyjnym i atrakcyjna dla hodowców. Stad tez podjęta decyzja o zmianie cennika. Druga sprawa to przewidywane nagrody podczas wystaw. Dołożyliśmy starań aby każdy kot będący na wystawie otrzymał prezent.
Dodatkowo koty startujące w panelu BIS również schodząc z ringu otrzymują prezent. Koty walczące o najlepszego kota wystawy w BOB wyjdą z ringu obsypani nagrodami zwycięzca wystawy będzie miał problem z zabraniem nagród.Bez dużego bagażnika będzie problem ze zabraniem się.

Podczas wystawy na wielu stoiskach zaproszonych sponsorów będzie można dokonać zakupu karm suchych i mokrych , akcesoriów do pielęgnacji naszych pupili oraz innych potrzebnych rzeczy po preferencyjnych cenach

Jeszcze raz serdecznie zapraszamy i pamiętajcie ze termin wysyłania zgłoszeń upływa 30 czerwca o północy

Patiomkin

Od: Pt cze 27, 2008 13:31

Post » Pt cze 26, 2009 18:05

Czy bedzie stosko FARMFOOD.PL ( mleko kozie w proszku ) i Suchej karmy MASTERY ?
Obrazek

CZANKRA

Od: Pt sty 13, 2006 0:36

Post » Pt cze 26, 2009 18:09

:placz: :placz: :placz:
ach czemuż, czemuz nie moge pojechać??????????

małysz

Od: Śro gru 12, 2007 8:11

Post » Pt cze 26, 2009 18:26

CZANKRA pisze:Czy bedzie stosko FARMFOOD.PL ( mleko kozie w proszku ) i Suchej karmy MASTERY ?

Ze stoisk karm będzie:
Bozita, Pronature i 1StChoice, Sanbelle, TRAINER FELINE, u Zoo Dragona tez bedzie odpowiedni wybór karmy czekamy na ostateczne powiedzenie z Vita Kraft, będą również drapaki, karmy Olivers i kropelki Bacha, kosmetyki do pielęgnacji kotów.
Jak na kazdej wystawie nie może zabraknąć Zbyszka ze swoimi piórkami oraz Wieska z szklanymi figurkami. Wykonaliśmy naprawdę duzo pracy aby ta wystawa organizacyjnie była udana i można było zapewnić bardzo porządne nagrody. czy wystawa będzie udana zależy również od Was Szanowni Hodowcy. Z góry przepraszamy jezeli popełniliśmy bleedy przy jej organizacji obiecując ze ze swoich błędów wyciągniemy bardzo szybko wnioski przy organizacji wystawy w Olsztynie

Patiomkin

Post » Pt cze 26, 2009 19:05

Witajcie :)

Wysłałam zgłoszenie 3 kotów w czwartek drogą elektroniczną. Nie dostałam nawet potwierdzenia o zapisaniu kotów już nie wspomnę o potwierdzeniu przyjęcia. Czy mogłabym prosić o potwierdzenie. Z góry bardzo dziękuję.
Zgłoszone koty to:
Hesunia Utia, Jaarl Esztan i Ymoon Arri wszystkie Perła Annaru *PL

Pozdrawiam serdecznie

Asskia

Od: Pt lut 29, 2008 18:39

Post » Pt cze 26, 2009 19:55

Asskia pisze:Witajcie :)

Wysłałam zgłoszenie 3 kotów w czwartek drogą elektroniczną. Nie dostałam nawet potwierdzenia o zapisaniu kotów już nie wspomnę o potwierdzeniu przyjęcia. Czy mogłabym prosić o potwierdzenie. Z góry bardzo dziękuję.
Zgłoszone koty to:
Hesunia Utia, Jaarl Esztan i Ymoon Arri wszystkie Perła Annaru *PL

Pozdrawiam serdecznie

Proszę sie uzbroić w cierpliwość do niedzieli wszytko powinno byc juz wklepane. Jezeli do poniedziałku nie bedzie potwierdzenia prosze o kontakt na wystawa@c4c.olsztyn.pl
Ostatnio edytowano Pt cze 26, 2009 22:14 przez Patiomkin, łącznie edytowano 1 raz

Patiomkin

Post » Pt cze 26, 2009 19:57

Dziękuję :ok:

Asskia

Od: Pt lut 29, 2008 18:39

Post » Pt cze 26, 2009 20:22

Patiomkin pisze: Wykonaliśmy naprawdę duzo pracy aby ta wystawa organizacyjnie była udana
Na pewno bedzie fajnie.
W Olsztynie było fajnie, a w 3miescie zawsze jest fajnie.

I do dzisiaj pamiętam, że po Olsztynie organizatorzy podziękowali za uwagi krytyczne, zamiast się obrazić ;)
I w tym roku tez pojadę do Olsztyna, jesli bedzie z kim.
Na Gdańsk już kota zgłoszona, potwierdzenie własnie przyszło :ok:
Obrazek

Olivia

Od: Czw mar 20, 2003 20:51

Post » Pt cze 26, 2009 20:31

Olivia pisze:Na Gdańsk już kota zgłoszona, potwierdzenie własnie przyszło :ok:

Fajnie , ze bedziesz .
My tez sie wybieramy.

Kikee

Od: Czw sty 26, 2006 17:14

Post » Pt cze 26, 2009 20:35

Super :D