Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:hahahaha:D:D tunel i pyskowki Pirata
To bedzie hicior nr.1 na cale miau
lara1974-34 pisze:Piratek mój wie że najbardziej z całej rodziny jest mój-mój.on lubi moich panów,ale mnie lubi inaczej,rozmawiamy sobie i mamy te wczesno-ranne pieszczochy,miziakowo-lizakowe.wiem też że jak robi takie specjalne MMMIIIAAAUUUUU które robi tylko dla mnie i nie zawsze to pewnie mówi wtedy coś miłego.nawet jak idę siku to no włazi i robi pogaduchy.mamy wąskie kaloryfery,a on opanował sztukę chodzenia po nich jak po linie.jak jestem w łazience to w przedpokoju obok drzwi do niej mam kaloryfer i on często tam włazi i tak "ćwierka" i jak zaglądam na przedpokój to on na tym kaloryferku i łepek na bok.taki słodziak.jak wieczorem idę do łóżka czytać to no wskakuje do mnie ma wtedy uszy do tyłu,gały świecą się jak latarki i popyla po łózku i gryzie mnie w paluchy u nóg.po chwili w te miejsca mnie liże i patrzy z taka fajną mniką.kochaniuśki taki.![]()
![]()
![]()
![]()
kropkaXL pisze:Słodkie maleństwo![]()
![]()
-zaadoptowałaś kocię,a masz ocean miłości!
Kociara82 pisze:niesamowity jestTo chyba "efekt uboczny" adopcji, bo on doslownie wariuje ze szczescia, ze u was jest
![]()
Kociczko droga, cala paczka pampersow ci wystarczy? Bo jak nie to poszukaj lepiej hurtowni, jak bedziesz musiala kupic wieksza ilosc, to lepiej taniej, to ci jeszcze na chusteczki zostanie
lara1974-34 pisze: i jak zauważył że zwisa mi ręka z łóżka to się przesunął i dał do mojej ręki swoją łapkę i tak spał.i co panie na to.niezły hitek.pozdrawiamy i mruczymy dla wszystkich ciotek
Użytkownicy przeglądający ten dział: joanjoan i 25 gości