PAKT CZAROWNIC 9 WIELKIE RZECZY!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw cze 25, 2009 18:33

Gardło mnie boli... I ucho... Czemu jest coraz gorzej, zamiast być coraz lepiej?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw cze 25, 2009 18:37

AYO pisze:Plusia doczytała - A :?:

Nawet jeśli doczytała to chyba nie zrozumiała :(

Villemo, jak gardło i ucho to znaczy, że za dużo na telefonie wisisz, ot co ;)

Plusia

Od: Pt kwi 10, 2009 15:22

Post » Czw cze 25, 2009 18:42

Plusia pisze:

Plusia czy Ty mnie nie lubisz? :(
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw cze 25, 2009 19:02

kasia86 pisze:
koteczekanusi pisze:Ja na jopop.
Myślę, że w ten sposób jednak pomożemy większej ilości kotów. I szczęście, że może liczyć na pomoc, bo inaczej w życiu by się nie wypłacila.

Tylko proszę nie zapominać, że dla jopop szykuje się tutaj pomoc.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=95 ... highlight=

Tyle razy ostatnio Jopop przegrała na Pakcie, że wreszcie MUSI przyjść na nią kolej. Wydaje mi się, że nie ma zupełnie znaczenia, że są zbierane fundusze dla sreberek. U nas, tutaj miałyśmy Jopop pomóc :evil: A patrząc na to co się dzieje ( a raczej nie dzieje) w wątku pomocowo-zastępującym Krakvet to cienko to widzę. Owszem pomoc poprzednio dostała Prakseda i to było równoważne z wygraną w Krakvecie. Teraz to jest namiastka, a trąbić się będzie, że ho ho - jak to miau pomogło Jopop i Mirce_t. Przepraszam, ulało mi się, ale właśnie wróciłam z łapanki na Pradze z Jopop, z której przywiozłyśmy 3 kotki do ciachnięcia i szóstkę kociaków. Ledwo to to się do auta zmieściło, a w drodze korki, żar się z nieba lał, jeden kociak musiał być doraźnie reanimowany, bo bałyśmy się, że nie dowieziemy go żywego :( I to jest cała Jopop. Na Pragę niebawem wróci, bo nie wszystko się dało dzisiaj złapać :wink:

Wracając do głosowania:

Pani Jola - 7 głosów
Jopop - 3 głosy

Głosowały Czarowne Siostry: Bolkowa, kasia86, Trinity36, magdaradek, czarna.wdowa, ewa74, barba50, erin, koteczekanusi, dorot

Chyba nikogo nie pominęłam :? Jakby co to wołać :P Zmęczonam :roll:

Limit dokoceń na ten rok wyczerpałam (jeden kot w roku :twisted: ) ale w Boliłapce natknęłam się na takie cuś :roll: Biało-rude, jednookie, z ogolonym zadem, taki miał kołtun - a miziasty 8O Mało przez szczebelki w klatce nie wyszedł i nie włazł mi na ręce 8)

Obrazek
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Czw cze 25, 2009 19:12

Plusiu - to o sercu :roll:
Zbyt szybko związuję się emocjonalnie :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw cze 25, 2009 19:13

Witam serdecznie :D

zaraz idę doczytywać :oops:

głosuję na P. Jolę
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Czw cze 25, 2009 19:13

Popieram B-50 - głosuję na Jopop 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw cze 25, 2009 19:23

Ja głosowałam na Panią Jolę tylko tak jakoś przed terminem i mnie Siostra Prezes zrugała :oops:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Czw cze 25, 2009 19:30

PRZERYWNIK :wink:

Kot-B., w szelkach, zamknięty i przywiązany w łazience [jedyne pomieszczenie z drzwiami] podczas wietrzenia mieszkania i mojej krótkiej nieobecności [po fajki :oops: ] jakoś tak to :evil: zrobił, że miauczał na mnie z balkonu :.. no co tak długo :!: .." 8O
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw cze 25, 2009 20:29

babajaga pisze:Ja głosowałam na Panią Jolę tylko tak jakoś przed terminem i mnie Siostra Prezes zrugała :oops:

Siostra Prezes robi tu za ciecia i pilnuje porządku 8)

Barba jaka Ty jesteś dzielna!! :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw cze 25, 2009 20:38

villemo5 pisze:Barba jaka Ty jesteś dzielna!! :ok:

E tam. Jopop to jest dopiero dzielna. Nie wypadało mi robić jej zdjęcia jak dostawała się do wystawionych klatek forsując płot co najmniej pięć razy w obie strony. A widok był ... ciekawy 8)

Cd. głosowania

Pani Jola - 9 głosów
Jopop - 4 głosy

Głosowały Czarowne Siostry: Bolkowa, kasia86, Trinity36, magdaradek, czarna.wdowa, ewa74, barba50, erin, koteczekanusi, dorot, sherina, babajaga, AYO
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Czw cze 25, 2009 20:38

villemo5 pisze:
Plusia pisze:

Plusia czy Ty mnie nie lubisz? :(

Przepraszam jeśli Cię uraziłam ale to był żarcik - gardło i ucho skojarzyło mi się z słuchawką telefoniczną, a wiem też że lubisz rozmawiać.

AYO to zupełnie tak jak ja. Wygląda na to że trzy Tymczasowe Plusięta zostaną stałymi Plusiętami właśnie ze względu na serce ;)
A co do historii z Kotem-B, to bym sobie zażartowała o skutkach palenia, ale już nie śmiem. :oops:

Plusia

Od: Pt kwi 10, 2009 15:22

Post » Czw cze 25, 2009 20:41

Tu nie ma nic do śmiacia :roll: JAK ON TO ZROBIŁ 8O
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw cze 25, 2009 20:42

barba50 pisze:
kasia86 pisze:
koteczekanusi pisze:Ja na jopop.
Myślę, że w ten sposób jednak pomożemy większej ilości kotów. I szczęście, że może liczyć na pomoc, bo inaczej w życiu by się nie wypłacila.

Tylko proszę nie zapominać, że dla jopop szykuje się tutaj pomoc.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=95 ... highlight=

Tyle razy ostatnio Jopop przegrała na Pakcie, że wreszcie MUSI przyjść na nią kolej. Wydaje mi się, że nie ma zupełnie znaczenia, że są zbierane fundusze dla sreberek. U nas, tutaj miałyśmy Jopop pomóc :evil: A patrząc na to co się dzieje ( a raczej nie dzieje) w wątku pomocowo-zastępującym Krakvet to cienko to widzę. Owszem pomoc poprzednio dostała Prakseda i to było równoważne z wygraną w Krakvecie. Teraz to jest namiastka, a trąbić się będzie, że ho ho - jak to miau pomogło Jopop i Mirce_t. Przepraszam, ulało mi się, ale właśnie wróciłam z łapanki na Pradze z Jopop, z której przywiozłyśmy 3 kotki do ciachnięcia i szóstkę kociaków. Ledwo to to się do auta zmieściło, a w drodze korki, żar się z nieba lał, jeden kociak musiał być doraźnie reanimowany, bo bałyśmy się, że nie dowieziemy go żywego :( I to jest cała Jopop. Na Pragę niebawem wróci, bo nie wszystko się dało dzisiaj złapać :wink:

Nie zapomniałam, ale to tylko kropla w morzu i nie na długo starczy.
Zgadzam się z B50.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Czw cze 25, 2009 20:51

Jopop :D
Obrazek

kotilisek

Od: Pt gru 12, 2008 16:48

[poprzednia][następna]