Ank@2 pisze:Proszę tylko o zdjęcia, jakiś fajny tekst ( bo na kotach zupełnie się nie znam i nie wiem co pisać) + telefon kontaktowy.
to samo - z mojej strony mogę robić ogłoszenia na cafeanimal i alegratce
Moderator: Estraven
Ank@2 pisze:Proszę tylko o zdjęcia, jakiś fajny tekst ( bo na kotach zupełnie się nie znam i nie wiem co pisać) + telefon kontaktowy.
Patka_ pisze:Miuti pisze:27-go, w sobotę, organizujemy kocie spotkanie w Dworku Białoprądnickim.
Zob. dział - Spotkania.
Obawiam sie ze bedzie za duzo ludzi na ustalanie strategii. Jakby cos to blagam wieczrem bo mam egzaminy ;(
Amelki już nie ma...
Amelki już nie ma...Akima pisze:
Postaram się złapać małą dzisiaj, ale sama wiesz jak jest. Jeśli o mnie chodzi mogę tam nawet do północy siedzieć i do rana. Nie wiem jak Miszelina
miszelina pisze:Akima pisze:
Postaram się złapać małą dzisiaj, ale sama wiesz jak jest. Jeśli o mnie chodzi mogę tam nawet do północy siedzieć i do rana. Nie wiem jak Miszelina
Do północy moge siedzieć, do rana niestety nie, bo jutro czeka praca. Zreszta po 24 zasypiam na stojaco, a przeciez jestem dzisiaj kierownica![]()
Poza tym obawiam sie wieczornej burzy, wtedy raczej kociak sie schowa. Badźmy jednak optymistkami.
lutra pisze:Rozmawiałam z Panem Adamem, z dobrych wieści: małe głodne, chodzi i szuka, dziewczyny ja kupię jakąś super saszetkę i zostawię na wielopolu, skoro siostra gustuje to i może ona.
Ze złych, coś nowego się pojawiło, ponoć duże i kolorowe
Tweety pisze:niedziela po południe pasuje wszystkim? chodzi o spotkanie
Tweety pisze:niedziela po południe pasuje wszystkim? chodzi o spotkanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, kota_brytyjka i 98 gości