To jest lista miejsc w sieci, gdzie można ogłaszać - lista pobrana z forum. Merci.
Ci, którzy chcieliby ogłaszać mogą się podzielić.
Moderator: Estraven
lutra pisze:Miuti, przepraszam, że się wtrącę. Nie chodzi o to, że nie chcemy pomóc, tylko nie możemy na ten moment. Jest nas zbyt mało, żeby ogarnąć wszystko, a kotów zbyt dużo. Ogłoszenia kuleją, adopcje leżą, a kociostan się powiększa.
Amelki już nie ma...kosma_shiva pisze:Akima pisze:Akima pisze:lutra pisze:Ja czuję się wywołana z autem i biję się w pierś. Zupełnie nie pomyślałam, bo spieszyłam się do domu...
Słuchajcie, kochani, nie wiem, czy mam prawo narzekać, pomagam od niedawna, są starsi stażem i w ogóle.
Myślę, że warto się spotkać i ustalić podział obowiązków, kto może, co może, jak może i ile może.
Aga wkrótce na jakiś czas wyłączy się z działań, więc, żeby była spokojna o to, że sobie radzimy, ustalmy coś wszyscy razem, dotrzymujmy ustaleń, szukajmy rozwiązań, działajmy, pomagajmy, bądźmy i zmieniajmy trochę tę szarą rzeczywistość.
Ale róbmy to razem, bo inaczej się nie da. Na co mamy teraz najlepszy dowód. Powoli się wszystko wymyka, bo jest dużo kotów, a czynnika ludzkiego coraz mniej.
A ten tydzień pokazuje, że jednak potrafimy się mobilizować w sytuacjach podbramokwych, to może spróbujemy do nich niedopuszczać.
Napisałam, co wiedziałam i do kota poleciałam.
PS
Gracjana, w Kotowozie jest podbierak.
a co to takiego ten pobierak?
Jestem za spotkaniem. Sama chętnie pomogłabym z ogłoszeniami ale nie wiem gdzie i nie wiem jak.
Gdzie jest kluczyk do altanki? Jakbyśmy dzisiaj cudem nie złapały to można dziadkowi zostawić klatkę łapkę
ja czekam na ta klatke!
podbierak to jest takie cudo do wylawiania ryb lub malych ogonow.
Czy to ten co dostalam (tzn pozyczylam) od Harpii?
Przydalby sie mi znowu na Wenecje.
Ale chyba w obecnej sytuacji nie bede ich lapac.
KASTAPRA poczekajmy!
Poczekam do wtorku.
Dzis pojde przeprosze.
We wtorek moze zlapie maluchy do swojej lazienki. Z Lola nie wiem - brak mi pomyslu co tu poczac.
Spotkanie byloby fajnym pomyslem - na mnie mozna liczyc.
AKIMA
Z ogloszeniami jest tak - na pierwszej stronie ktoregos z wczesniejszych watkow jest lista wklejona przez Tweety - sama ja sobie wydrukowalam i dzis wieczorem robie rozeznanie co to to to
Z reszta mozna po prostu w necie wpisywac cos na chybil-trafil i juz! Cos sie znajdzie, jakies miejsce bo przeciez wiekszosc ludzi szuka wlasnie na chybil-trafil
lutra pisze:To jest lista miejsc w sieci, gdzie można ogłaszać - lista pobrana z forum. Merci.
Ci, którzy chcieliby ogłaszać mogą się podzielić.
lutra pisze:Ank@2, cudnie.
To może tak:
Kto chce odpowiadać za ogłoszenia, na których stronach?
Kompleksowo ustalimy wszystko na spotkaniu, które, mam nadzieję, uda się zorganizować w ten weekend, a od poniedziałku AFN ruszy z nowym zapałem, co szybko przełoży się na spadek kociostanu.
lutra pisze:Ank@2, cudnie.
To może tak:
Kto chce odpowiadać za ogłoszenia, na których stronach?
Kompleksowo ustalimy wszystko na spotkaniu, które, mam nadzieję, uda się zorganizować w ten weekend, a od poniedziałku AFN ruszy z nowym zapałem, co szybko przełoży się na spadek kociostanu.
Miuti pisze:27-go, w sobotę, organizujemy kocie spotkanie w Dworku Białoprądnickim.
Zob. dział - Spotkania.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], kasiek1510, koszka, kota_brytyjka, Tundra i 125 gości