Moderator: Estraven
Tweety pisze:Akima pisze:nie ma mnie w dyżurach. Prosze zapisać piątek popołudniu
proszę uprzejmie
a jutro po południu ktoś się zjawi na dyżurze?
edit_f pisze:ostatni mój telefon z godz. 20ej do theriosa: Marco ma temperaturę ok. 37, ale biegunki bez zmian.. to znaczy niestety są.. żadnych przełomowych zmian brak.. ale walczy chłopak dzielnie.. ja poproszę, żeby było wszystko dobrze, kórte!
mój Gandi dopiero teraz ponoć dochodzi do siebie.. jak wrócę, to chyba mnie za to wszystko zabije![]()
o dziwo dojechalam spokojnie do stolycy..
Tweety pisze:edit_f pisze:ostatni mój telefon z godz. 20ej do theriosa: Marco ma temperaturę ok. 37, ale biegunki bez zmian.. to znaczy niestety są.. żadnych przełomowych zmian brak.. ale walczy chłopak dzielnie.. ja poproszę, żeby było wszystko dobrze, kórte!
mój Gandi dopiero teraz ponoć dochodzi do siebie.. jak wrócę, to chyba mnie za to wszystko zabije![]()
o dziwo dojechalam spokojnie do stolycy..
a swój wyjściowy strój wzięłaś?![]()
Z Marco musi być dobrze, innej opcji nie przewidujemy.
Miszelina, dowiem się jutro co z Kotowozem i dam znać
edit_f pisze:dziś przebrałam się, jak to określiła Zowisia, w pielęgniarkę, która uciekła właśnie w pracy.. nie ma to jak wyjściowe ciuchy
Amelki już nie ma...Akima pisze:czekam na informacje kto o której i skąd na Bielany. Lutra masz kluczyk do altanki, ale chyba stamtąd nic nie potrzebujemy. Poinstruowałaś Pana Adama wczoraj, żeby nie karmił w ciągu dnia?
Biedusia na taką straszną burzę sama została
miszelina pisze:Akima pisze:czekam na informacje kto o której i skąd na Bielany. Lutra masz kluczyk do altanki, ale chyba stamtąd nic nie potrzebujemy. Poinstruowałaś Pana Adama wczoraj, żeby nie karmił w ciągu dnia?
Biedusia na taką straszną burzę sama została
Jade ja.
Skad i o której, okaze sie, jak dostaniemy wieści, gdzie jest kotowóz. Dla mnie nawygodniej byłoby z Wielopola, bo wcześniej wpadłabym do kotów.
Jakbyś mogła, prześlij mi swój nr tel. na pw.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kota_brytyjka, Majestic-12 [Bot] i 53 gości