Espi z dnia na dzień coraz bardziej przyzwyczaja się do moich kotów. Chyba doszła do wniosku że musi z nimi żyć, czy jej się to podoba, czy nie, bo po prostu musi. Moje własne koty to trzy sztuki + Espi & Kay, spora gromadka Alusia - bezproblemowy kot, dzisiaj wysłałam jej ogłoszenie do metra, jak to będzie, zobaczymy...
tylko na forum trudno o "wolny pokój dla kota"
kciuki za domy "przyszłoforumowe"
u mnie zaświeciło śłońce i niebo zrobiło się niebieskie zamiast szarego
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
ALUTKA I ESPI CODZIENNIE RANIUTKO Z ŁÓŻECZEK WYSKAKUJĄ I SWOICH DOMECZKÓW W OKIENKU WYPATRUJĄ A TU NICI Z WYGLĄDANIA DOBRZE ŻE NIE SŁYCHAĆ KOCIEGO SZLOCHANIA.
DOMKI,DOMKI PRZYBYWAJCIE I TE KOCIE DWIE PIĘKNOŚCI PRZYGARNIAJCIE ŻEBY WIĘCEJ NIE SZLOCHAŁY TYLKO Z WAMI SIĘ W WASZYCH DOMKACH JUŻ MIZIAŁY
Oj dostała, wczoraj kociaste miały niezłą ucztę z gotowanego kurczaka. Największą radochę miała Espi, reszta miała inne zdanie na ten temat (moje koty nie lubią gotowanego tylko skubią ) Ala też zjadła tylko kilka kawałków, ale najbardziej zasmakowała jej saszetka RC co kot to inny gust
Ala nie chciała wczoraj pozować, wolała zabawę, a ciężko zrobić zdjęcie kotu, który jest w 10-ciu miejscach naraz. A w trakcie sesji mieliśmy gościa
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.