Przepraszam, że sie wtrącam, ale można jej zacząć dawac serek biały, naturalny, bez soli (ja maluchom daję Bielucha) ale zacznij od niewielkiej ilości żeby nie dostała biegunki.
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!
Małgosiu-te obrobione już sa na watku ,więc moge sobie wklejać w posty-jeszcze raz baaardzo dziękuję!
Szura-ona i tak ma dość luźne stolce,wetka kazała karmić tylko ta karmą ,którą kupiłam,tam są wszystkie potrzebne składniki,ale za jakiś czas ,jak sie kupka unormuje,spróbuję-dzięki za radę
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Maszka ma niespożytą energię-jak się bawi-to na całego!-uwielbiam patrzec jak staje boczkiem,antenka w górę,grzbiecik nastroszony i podsakakuje na czterech łapkach-już zapomniałam jakie cudowne sa maleństwa!
A mruczy tak głośno,że az wydaje mi sie niemożliwe,że takie małe ciałko wytwarza takie mruczenie
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"