Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dagmara-olga pisze:mój senior wreszcie padł po godzinnej zabawie w "otwórz szafkę" baw tasiemką" "daj pasztet" wypuść na balkon, pokaż co masz na stole, i uciekaj z tasiemką po domu ja będe gonił.
Marcelibu pisze: Futerko się wtula bliziutko i śpi (i chrapie). Zatyczki do uszu (stopery) muszę kupić.
dellfin612 pisze:Marcelibu pisze: Futerko się wtula bliziutko i śpi (i chrapie). Zatyczki do uszu (stopery) muszę kupić.
nie rób tego, te odgłosy są lecznicze
Kruszyna pisze:Witajcie,
we wrocławskim schronisku, pomiędzy ogromną liczbą kociąt i młodych kotków, mieszka sobie 12-letni Zygmunt
Zygmunt to przepiękny, bury kocur, który powalił mnie swoim dostojeństwem i urokiemZostał oddany po śmierci właściciela, jest kotem bardzo zrównoważonym i spokojnym.
Jest zdezorientowany pobytem w schronisku, cały czas siedzi w kącie klatki i chowa się do pudła
Zdjęcia nie oddają w pełni jego niesamowitej urody. Poniżej link do Allegro z ogłoszeniem Zygmunta:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=668549206
Bardzo prosimy o umożliwienie mu pobicia rekordu w długości życia kotaŻyje już 12 lat, prosimy o kolejne 12 i więcej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 79 gości