Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Mole BARDZO LUBIĄ kożuchy w szafie![]()
Możesz pod ich groźbą przerobić kożuch na coś pożytecznego
Georg-inia pisze:
Klemcik jest debeściak:
ranek, śpię sobie, ale jakoś mi tak dziwnie... mam wrażenie, że coś mi się wciska w oko, nos i usta mam pełne jakby futra no i oczywiście coś mi podśmierduje w rytm kociego oddechuaha! Klemensa się pcha - pomyślałam sennie, najpier się posunęłam, potem starałam się odepchnąć futrzane szczęście, ale wracało jak bumerang.
W półśnie już się nawet zaczęłam zastanawiać, czego ten kot chce ode mnie, posunęłam się przecież, niech się uwali na poduszce i da mi spać, zamiast niuchać i smyrać mnie wąsami. W końcu otworzyłam oko, kazałam Klemensowi przestać śmierdzieć mi prosto w twarz i spojrzałam na zegarek... matko święta, za dwie siódmado pracy idę na ósmą...
nie wiem, czy nie nastawiłam tego budzika w ogóle, czy go na śpiku wyłączyłam na amen jak dzwonił, w każdym bądź razie dzięki Klemciowi spóźniłam się do roboty tylko 3 minuty a i tak dotarłam przed szefem
Chat pisze:U mnie barania skora na fotelu zostala calkowicie zaanektowana przez koty i ma szalone powodzenie
Chat pisze:U mnie barania skora na fotelu zostala calkowicie zaanektowana przez koty i ma szalone powodzenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05, Silverblue i 48 gości