Sosnowiec- 18 lipiec kocia impreza str. 96 info!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 21, 2009 16:42

ojjj ale bidy :(

moja znajoma dziś na torach znalazła miesięcznego kociaka
nawet nie omieszkałam zwrócić się do MIKUŚ o porady na szczęście udało się kociaka ulokować,
póki jest w kartonie u znajomego i nie stwierdzono chorób u niego
strasznie się drze i już załatwia się do kuwetki no i apetyt mu dopisuje
wieczorkiem ma przyjechać po niego ktoś z jakiejś fundacji chyba pomoc dla zwierząt czy coś takiego

MIKUŚ wybacz, że ci poprzeszkadzałam ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Nie cze 21, 2009 19:06

Lidziu cykloferon chyba spełnił swoja rolę.Malutka przestala sie kiwać.Później od czasu do czasu tylko podrygiwała jej główka ,ale to pikuś w porównaniu z tym w jakim stanie ja zabrałam.Kiwusia nie potrafiła chodzic ta nią trzepało :roll:

Iwetka napisała na pw

Madziula w sprawie sterylek kontaktuj się ze mną na pw.Wytniemy kotki po kosztach

Nesca wrzuciłam info na GG.Odezwij się

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie cze 21, 2009 19:08

terenia1 pisze:Obrazek

Śliczny pęczek kociastych :1luvu: , cudownie że udało sie je wyciągnąć ze schronu :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie cze 21, 2009 20:23

podnosimy :!:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Keetee

Od: Czw maja 21, 2009 9:31

Post » Nie cze 21, 2009 20:35

Trochę dobrych wieści :)
Biało-rudy maluch i jedna biała koteczka zostały dziś wyadoptowane prosto ze schroniska :D srebrny kociak i drugi biało-bury - zawiozłam dziś obydwa do domku tymczasowego, domek tymczasowy zabrała jeszcze biało-czarną kicię z drugiek kociarni taka okoła roku jak nasza Gapa, kicia musi być wysterylizowana - może ktoś zechce finansowo wesprzeć domek tymczasowy - sterylka kici, odrobaczenie, szczepienia bardzo proszę o pomoc dla domku tymczasowego :!: :!: :!: :!:
Obrazek Obrazek Obrazek

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie cze 21, 2009 20:44

Biało-czarną kicię zawiozłam ziś do domku tymczasowego, czarna przerażona kicia zostałą wyadoptowana przez schronisko, najbiedniejszy ten kociak z wąsikami od trzech dni jak jestem w schronisku siedzi cały przykryty pod kocykiem w jednej pozycji, w jednym miejscu :( i dziś do schroniska została przyjęta nowa biało-bura dorosła kicia :(
Tak że na dzień dzisiejszy w schronisku są 4 dorosłe kociaki - maluchów nie ma , ale ten stan nie utrzyma się pewnie długo :(
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

terenia1

Post » Nie cze 21, 2009 22:05

Ależ się cieszę że rudasek i ta czarna kicia są wyadoptowane. Serce mi pękało....Ale i tak nie uratujemy wszystkich.
Boniu dziękuję że wysłuchałeś moich próśb :roll:

I kolejna dobra wieść to taka że Marta zabiera jutro do siebie maluszka ze szpitala. Na kociarni nie miałbym najmniejszych szans, a tak to szanse rosną aż o 75 %. Marta tak się cieszę że będzie u Ciebie :D Ze szczęścia się poryczałam :roll:
MIKUŚ

Post » Nie cze 21, 2009 23:55

Dziewczyny to nie są przelewki jak dzis obliczyłam mamy pod pieką ponad 50 kotów i kociaków 8O a co dalej 8O nie chce mi si się teraz wymieniać które, ile i gdzie są 8O ale łącznie w DT i w Kociej Chatce mamy około 53 koty i kociaki 8O :(

terenia1

Post » Pon cze 22, 2009 7:19

Jesteśmy tacy piękni i cudowni.....Urośliśmy, mamy już prawie 3 miesiące. Teraz tylko MIKUŚ obiecała znaleźć nam cudowne domki. Trzymamy ją za słowo i z początkiem lipca każdy z Nas pójdzie w swoją stronę, gdzie ma być szczęśliwy i zdrowy :wink:

Pozdrawiamy - Gangsterzy

Obrazek
MIKUŚ

Post » Pon cze 22, 2009 7:28

Ja też sie ciesze że maluchy zostały zabrane ze schronu, wielkie dzięki dla tego DT :aniolek:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pon cze 22, 2009 7:30

mar_tika: dzięki
na pewno się zgłoszę jak się skontaktuje z ich karmicielkami ...
coś się wymyśli
dzięki dzięki ...
Obrazek

Madziula

Post » Pon cze 22, 2009 8:29

MIKUŚ pisze:Jesteśmy tacy piękni i cudowni.....Urośliśmy, mamy już prawie 3 miesiące. Teraz tylko MIKUŚ obiecała znaleźć nam cudowne domki. Trzymamy ją za słowo i z początkiem lipca każdy z Nas pójdzie w swoją stronę, gdzie ma być szczęśliwy i zdrowy :wink:

Pozdrawiamy - Gangsterzy

Obrazek

Ja piernicze ale fajna fotka :D Podrzucę ci aparat porób bandzie fotki do ogloszeń:)

Madziula nie ma za co dziekować:)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon cze 22, 2009 8:32

Oki.......czekamy na aparat z niecierpliwością :wink: A na fotce brakuje jeszcze 2 kotów. To nie cały Gang. :lol:

Nietoperek- najlepszy koci wujaszek. Niezwykle opiekuńczy 5 miesięczny kocurek. Chodzący Anioł. Każdego przytuli i się nim zaopiekuje, w szczególności jednak matkuje Gwiazduni :lol:

Obrazek
MIKUŚ

Post » Pon cze 22, 2009 9:26

MIKUŚ pisze:Oki.......czekamy na aparat z niecierpliwością :wink: A na fotce brakuje jeszcze 2 kotów. To nie cały Gang. :lol:

Nietoperek- najlepszy koci wujaszek. Niezwykle opiekuńczy 5 miesięczny kocurek. Chodzący Anioł. Każdego przytuli i się nim zaopiekuje, w szczególności jednak matkuje Gwiazduni :lol:

Obrazek

boski widok :)
Obrazek

Madziula

Post » Pon cze 22, 2009 11:42

Jak się dziś wyrobię podjadę do schroniska po biało-czarnego koteczka z wąsikami :) i zawiozę go do domku tymczasowego tego który wczoraj zabrał 3 kociaki :)
I prosimy bardzo o wsparcie domku :D

terenia1

[poprzednia][następna]