mam depresję

mam wrażenie, że wszystkie moje koty są jakieś chore, że mają gorączkę, że są osowiałe. ja też chyba mam gorączkę i czuję się osowiała

Moderator: Estraven
Nah pisze:kurcze - faktycznie przecież pisałaś o biegunce, czyli w 2 strony
![]()
Mieciol co się dzieje???
(Kasia - jeśli jakiś transport albo coś - pisz proszę)
ten kicius to mial wszystkie zeby mial rwane? do jesli tak to wcale sie nie dziwie ze ma biegunke,pomysl nad zmiana jedzenia, a a ten brak apetytu teraz to moze byc wtornie do bolacego po sraczuszce brzucha,ewentualnie cos sie dzieje nadal w pyszczku
anna57 pisze:Nah pisze:kurcze - faktycznie przecież pisałaś o biegunce, czyli w 2 strony
![]()
Mieciol co się dzieje???
(Kasia - jeśli jakiś transport albo coś - pisz proszę)
Kasiu, transport można załatwić, tutaj masz propozycję, u Andrzeja możesz leczyć kota na kredyt, pieniądze na leczenie są przecież, nie musisz płacić..
Kot musi jechać do weta, to pewne, nie czekaj....
Może ma tasiemca, koty przyborówkowe mają, tutaj trzeba podać zastrzyk, nie pomogą standartowe leki na odrobaczenie.
puss pisze:napisałam do Sylwii, odpisała mi tak:ten kicius to mial wszystkie zeby mial rwane? do jesli tak to wcale sie nie dziwie ze ma biegunke,pomysl nad zmiana jedzenia, a a ten brak apetytu teraz to moze byc wtornie do bolacego po sraczuszce brzucha,ewentualnie cos sie dzieje nadal w pyszczku
myślę, że czas jechać skontrolować stan paszczy, bo sama przecież nie mam kompetencji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter i 992 gości