PiRafolandia czyli morski wąteczek PIRACIKA I RAFY(R od 53s)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 18, 2009 11:22

:dance: :ryk: rozkoszny kotek z niego :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw cze 18, 2009 11:32

Buhaha,cierpliwości młoda damo,buhaha!!!!I zara będzie od tylcaObrazek

A tę foteczkę to chyba sobie w ramkę oprawię i postawię przed sobą,żeby na nią patrzeć codziennieObrazek

Sorki Laro (Kasiu chyba ???) że tak sobie przekopiowuję fotki tutaj,ale nie mogę się na nie na patrzeć
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw cze 18, 2009 11:57

Dziewuszki,sorki że tak z innym trochę tematem ale zobaczcie

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4569243#4569243
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt cze 19, 2009 12:48

Sorki Laro (Kasiu chyba ???) że tak sobie przekopiowuję fotki tutaj,ale nie mogę się na nie na patrzeć[/quote] ważne że się wam podobają i dają świadectwo jak u nas ma się Piratek.dziś pierwszy raz połobuzował z firanką.dostał małego klapsa w pupę-i napykował na mnie i z ogonem w górę i miną poszedł do Lary kręcąc pupą.

lara1974-34

Od: Czw maja 14, 2009 20:41

Post » Pt cze 19, 2009 12:52

:1luvu: przeslodki :)

Kociara82

Post » Pt cze 19, 2009 16:30

lara1974-34 pisze: .dziś pierwszy raz połobuzował z firanką.dostał małego klapsa w pupę-i napykował na mnie i z ogonem w górę i miną poszedł do Lary kręcąc pupą.

Buhaha!!!,poszedł nakablować na Ciebie do Lary
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt cze 19, 2009 21:39

na pewno na kablował na mnie do Lary mały "wieśniak"(kocham go i co mam zrobić).mam w przedpokoju tapety które łatwo uszkodzić i jak ktoś czymś tak drapnął to miał awanturę,a ten mały niczym się nie przejmując naciąga na niej nie raz łapki i tu,lub tam coś zadrze,więc mąż mi to pokazuje( z miną że teraz to nie on,a zwierzak,ja wzruszyłam ramionami i powiedziałam że to tylko zwierzak,a mąż -no tak jak ZOO drapie to nic nie szkodzi!!!!!!!!).ale bez tego ZOO to w chałupie byłoby bardzo pusto i smutno.stoi teraz za mną i mmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł ja tu jetem mmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiizzzziiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjj :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: tttttttteeeeerrrrrraaaazzzzzzzzzzzzzz :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: mówiłam że "wieśniak"!!!!!!!!!!

lara1974-34

Post » Pt cze 19, 2009 21:44

Piraciątko :lol: :lol: :lol:

Lara, piszcie czasami na jego starym wątku co u Was słychać :D

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob cze 20, 2009 20:41

lara1974-34 pisze:.ale bez tego ZOO to w chałupie byłoby bardzo pusto i smutno.stoi teraz za mną i mmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł ja tu jetem mmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiizzzziiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjj :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: tttttttteeeeerrrrrraaaazzzzzzzzzzzzzz :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: mówiłam że "wieśniak"!!!!!!!!!!

oj tak :) maz narzeka, ale badz pewna, ze na wczasach zateskni za tym ZOO i nie bedzie sobie mogl miejsca znalezc, bo mu bedzie "czegos" brakowalo :) Co do nakablowania, ale sobie znalazl sprzymierzenca :) Wiesz, jak go widzialam na zywo, choc tylko raz, nie przypuszczalam, ze taki slodki wariat z niego :1luvu:
A co do tekstu
lara1974-34 pisze:mmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł ja tu jetem mmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiizzzziiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjj :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: tttttttteeeeerrrrrraaaazzzzzzzzzzzzzz :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
jak tu nie zwariowac na jego punkcie :1luvu:

Kociara82

Post » Nie cze 21, 2009 20:14

ten kociak to taki mały głupol.jak ma ochotę na "bryki" to kładzie się byle gdzie na mojej drodze i przechyla łepek na bok i miauczy na "bryki".wtedy jak daję rękę do niego to gryzie mnie i kopie tylnymi łapkami.ostatnio jego priorytetem zapoznać się ze szczurką.jak tylko ma okazję to wchodzi na kuchenny blat i staje przy klatce Balbiny(tak ma na imię nasza szczura),na początku miała stresa,ale jak już wie że nic jej nie grozi,bo jest zamknięta w klatce to nie ucieka w kąt klatki tylko stoi na szczeblach i wącha Pirata przez kraty.no wie że nie można mu tam wchodzić,więc jak słyszy że idę w stronę kuchni,a on właśnie stoi na blacie to tak ucieka, a do tego pyskuje do mnie.tak właśnie chcę się poskarżyć do Kamili-Piratek strasznie pyskuje,cięgle gada,a jak na niego nakrzyczymy,albo dostanie pstryczka w tyłek-to dopiero się nagada,mruczy,stęka,wyje przeciągle i tak śmiesznie kłapie pyskiem.normalne pyskówki.dziś rano już był znudzony spaniem,więc postanowił że ja też już mam dość spania.przyszedł na łóżko i MMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ mizzzzzzziiiiaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!łasił się,ocierał,wkładał łepek na moją leżącą dłoń.aż w końcu położył mi się na klacie i naciągną łapki w stronę mojej twarzy,popatrzył na mnie takimi kochającymi ślepkami ,pogłaskał mnie po twarzy i mrucząc zasnął.kochany prawda? :lol:

lara1974-34

Post » Nie cze 21, 2009 20:28

Lara,az serce sie topi jak czytam Twoje posty!!!!Piraciku :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie cze 21, 2009 20:37

Oj, kochany, kochany :lol:

Super sie dopasowaliście :D
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Pon cze 22, 2009 5:25

lara1974-34 pisze:ten kociak to taki mały głupol.jak ma ochotę na "bryki" to kładzie się byle gdzie na mojej drodze i przechyla łepek na bok i miauczy na "bryki".wtedy jak daję rękę do niego to gryzie mnie i kopie tylnymi łapkami.ostatnio jego priorytetem zapoznać się ze szczurką.jak tylko ma okazję to wchodzi na kuchenny blat i staje przy klatce Balbiny(tak ma na imię nasza szczura),na początku miała stresa,ale jak już wie że nic jej nie grozi,bo jest zamknięta w klatce to nie ucieka w kąt klatki tylko stoi na szczeblach i wącha Pirata przez kraty.no wie że nie można mu tam wchodzić,więc jak słyszy że idę w stronę kuchni,a on właśnie stoi na blacie to tak ucieka, a do tego pyskuje do mnie.tak właśnie chcę się poskarżyć do Kamili-Piratek strasznie pyskuje,cięgle gada,a jak na niego nakrzyczymy,albo dostanie pstryczka w tyłek-to dopiero się nagada,mruczy,stęka,wyje przeciągle i tak śmiesznie kłapie pyskiem.normalne pyskówki.dziś rano już był znudzony spaniem,więc postanowił że ja też już mam dość spania.przyszedł na łóżko i MMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ mizzzzzzziiiiaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!łasił się,ocierał,wkładał łepek na moją leżącą dłoń.aż w końcu położył mi się na klacie i naciągną łapki w stronę mojej twarzy,popatrzył na mnie takimi kochającymi ślepkami ,pogłaskał mnie po twarzy i mrucząc zasnął.kochany prawda? :lol:

BUHAHA!!NO NIE WYTRZYMAM LUDZIE TRZYMAJTA MNIE BUHAHAHAHA!!!CO ZA GOŚĆ:love: :love: :love:

A tak, faktycznie,Lary relacje z przygód Piracika to normalnie dla mnie są hiciorem całego miau.Ten luz,te słówka dobrane że paszcza mi się sama śmieje i ogólnie całość.Aż się chce tu wchodzić :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon cze 22, 2009 13:28

Kasiu :1luvu: Piracik szczeka czy ćwierka (?) u mnie tak robił, na muchy :lol:

Twoje posty to miód na moje serducho :1luvu:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon cze 22, 2009 14:36

Piratek po prostu do mnie pyskuje jak mu coś nie siądzie.chodzi i gada,a jak do niego wtedy coś mówię to "mmmmmaaaaaammmmmmmaaaaaaa"mi mówi.i kłapie dolną szczeką i coś tam mamrocze,jak mówię do niego "cicho!".to dalej pyskuje.

lara1974-34

[poprzednia][następna]