Akima pisze:Tweety pisze:
świetnie! bardzo dziękuję
a o kolczyki zapytaj Akimę, bo to chyba od niej
są srebrne, jest jeszcze w ostatniej paczce zawieszka od nich!
Jest zawieszka. Dzięki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Akima pisze:Tweety pisze:
mjs pisze:Ja wolałabym wielopolować przed południem, poczekam aż się ktoś zgłosi![]()
Do kolczyków jest jeszcze zawieszka.
mjs pisze:Akima pisze:Tweety pisze:
Jest zawieszka. Dzięki
Akima pisze:Ja się zgłaszam w piatek popołudniu i obiecuję, że nic mi nie wypadnieWezmę ze sobą mamę, żeby wiedziała w co wplątała swoją córkę kilka lat temu
![]()
Mam pytanie, ile tam będą jeszcze te koty? Po dzisiejszym sprzataniu stwierdzam, że tam trzeba ostro zakasać rękawy bo kociaki żyja jak świnki. Zorganizuję jakieś szczoty, ale nie wiem czy warto. Kiedy przeprowadzka?
Małe z Bielan muszą mieć podawany antybiotyk do oczu, został w tym ich pokoju na kartonie. Na 8, aż 7 ma problemy. Jest jeden biało-rudy dzikun fukacz, mały agresor, ale on na szczęście zdrowy. Matki nie reagują na szczęście agresywnie, nawet jak im się dzieciaki ściaga z pleców.
Nowy nabytek rudy z żółtymi oczami. Doktor Komenda oceniła na 8 tygodni
Tweety pisze:Akima pisze:Ja się zgłaszam w piatek popołudniu i obiecuję, że nic mi nie wypadnieWezmę ze sobą mamę, żeby wiedziała w co wplątała swoją córkę kilka lat temu
![]()
Mam pytanie, ile tam będą jeszcze te koty? Po dzisiejszym sprzataniu stwierdzam, że tam trzeba ostro zakasać rękawy bo kociaki żyja jak świnki. Zorganizuję jakieś szczoty, ale nie wiem czy warto. Kiedy przeprowadzka?
Małe z Bielan muszą mieć podawany antybiotyk do oczu, został w tym ich pokoju na kartonie. Na 8, aż 7 ma problemy. Jest jeden biało-rudy dzikun fukacz, mały agresor, ale on na szczęście zdrowy. Matki nie reagują na szczęście agresywnie, nawet jak im się dzieciaki ściaga z pleców.
Nowy nabytek rudy z żółtymi oczami. Doktor Komenda oceniła na 8 tygodni
Lutra sprzątała tam chyba dość ostro w piątek ale przy tej ilości roznoszących żwirek po wszystkim ogonków to trzeba chyba ze dwa razy dziennie.
Akima, już wpisuję Cie na piątek
Akima pisze:
Nie przeczytałam postu poniżej. Przepraszam. W tym pudle ostatnim chyba straszny bałagan. Dziękuję za wystawianie rzeczy
mjs pisze:Akima pisze:
Nie przeczytałam postu poniżej. Przepraszam. W tym pudle ostatnim chyba straszny bałagan. Dziękuję za wystawianie rzeczy
Bałagan to ja mam teraz w całym mieszkaniuJak się odgruzuję to zaprowadzę porządek i w pudle
Dziękować nie ma za co - bazarki to w dużej mierze Twoja zasługa
![]()
A propos bazarków - Tweety wygrała mleczko, Patka_ balsam, a lutra gazety.
mjs pisze:Córko Tweety!!! Mogę być na Wielopolu we wtorek 9-11, w środę ok.11 lub w czwartek 9-11. Który termin Ci pasuje na szkolenie w obsłudze?
kosma_shiva pisze:
PS> Gdzie ten komplet jest do zdobycia??
mjs, dla mnie turkusowe, dla mnie !!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Savilala i 69 gości