CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ(92)krok od śmierci-tragedia 15 kotów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 21, 2009 17:25

Piękności :1luvu:

Mogłabym zrobić ogłoszenia kotom, tylko proszę o informację od których zacząć?
Nie wiem, które są np. w trakcie leczenia itd. :oops:
Obrazek
Obrazek Obrazek

mimw

Od: Sob mar 10, 2007 17:52

Post » Nie cze 21, 2009 17:27

Basiu, to nie jest tak, że nik nie czyta i nikogo to nie obchodzi, ja czytam i mnie obchodzi, po tym co napisala Adria zasiadlam do kompa i zaczelam czytać przepisy i szlag mnie trafil, bo sa ogolnikowe frazesy, , nieostre pojęcia i tak naprawdę to wszystko zależy od ludzia i interpretacji :( ale podtrzymuje, to co juz kiedys mówiłam jesli potrzebujerz jakiejs pomocy w prawnej papierologii to daj znac w miare umiejetności pomogę, a po wyplacie zrobę tez jakiś przelew na nasze futrzaste sto piękności :wink:
Obrazek Obrazek

Edyszka

Od: Pt lut 13, 2009 15:32

Post » Nie cze 21, 2009 18:11

EwKo pisze:narwanko, zanim odezwie sie Szefostwo ;) mogę wkleić informacje ze stronki http://prv.miau.pl/netadopt/ - zasady wirtualnej adopcji:

1. Wybierz któregoś z przedstawionych poniżej Mruczących Przyjaciół.
2. Napisz do nas (azyl.ck@gmail.com lub azyl@schronisko.net) lub zadzwoń (602 680 250 lub 795 138 858) informując nas o swojej decyzji i podając dane do korespondencji.
3. Co miesiąc wpłacasz 50 złotych. Pieniądze są przeznaczane na utrzymanie wybranego kota lub kocięcia. Wpłaty należy kierować na konto stowarzyszenia, podając w tytule przelewu: "adopcja wirtualna + imię kota + okres czasu, którego dotyczy wpłata".

1. załatwiona: Daina :)
2. Zgłoszenie w watku chyba dziewczynom wystarczy ;) , ale tu sobie gdybam tylko,
3.

Stowarzyszenie Przyjaciół Bezpańskich Zwierząt
42-600 Tarnowskie Góry, ul. Korczaka 9/6

ING Bank Śląski: 75 1050 1621 1000 0023 3410 7998

Super! :)

Jak tylko szefostwo ;) potwierdzi wszystko - wysle pieniazki. 8)

narwanka

Od: Wto sty 23, 2007 18:32

Post » Nie cze 21, 2009 18:30

A to ja dla towarzystwa poproszę jeszcze Zainę, żeby jej przykro nie było 8)

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

Post » Nie cze 21, 2009 19:43

agata.g pisze:
Obrazek

Mam też pytanie w jakim wieku jest ten kotek z ostatniego zdjęcia ??

To jest Enigma :) i też obstawiam, że ma z pół roku. Przyznaje, że nie patrzyłam na ząbki ale wielkościowo tak mi pasuje. Ona jako pierwsza mnie przywitała serdecznie na dzień dobry. Przyszła sama się połasić, a potem nie pozwalała sprzątać bo cały czas na ręce chciała.

majkowiec

Od: Czw lip 24, 2008 19:08

Post » Nie cze 21, 2009 19:59

Wreszcie tu dotarłam:)
No i przynoszę złe wieści zmarła Biedulka kotka ciachana we wtorek, niestety niewydolność nerek wygrała....;(
Byłam z kicią do końca. Chciałam podziękować Basi,
Ewelinie, Żanie, Puni i wszystkim którzy trzymali kciuki za tą kiciulkę :)
Podziękowania z nieba:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b33 ... cca33.html

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Nie cze 21, 2009 20:21

Dostałam dzisiaj bardzo ładnego maila od Szansy ze zdjęciami, postaram się je niedługo podlinkować tutaj. Szansunia jest jeszcze trochę spięta, ale skubie sobie odrobinę jedzenia, korzystała z kuwetki, nadal jest śmiertelnie obrażona na Aliego i Dżina za to, że istnieją, ale przychodzi już troszkę się poprzytulać do pani Julity :).

Więc wszystko idzie w dobrym kierunku :lol: .
"Wykuj własny szlak przez kraj dziki i surowy..."

luelka

Od: Sob cze 30, 2007 8:14

Post » Nie cze 21, 2009 20:35

OlaLola strasznie mi przykro. A wiesz jak się miewa Znajdek?

majkowiec

Od: Czw lip 24, 2008 19:08

Post » Nie cze 21, 2009 20:59

OlaLola, bardzo wspólczuje :( Smutny początek, ale mam nadzieje, ze zosatniesz z nami. Dzieki Tobie koteczka odeszla kochana i bezpiecznie zasnęla [i]

Dopiero wrocilysmy z Basia z azylu. Jak bede chaotyczna to sorki, ale od rana jezdze za kotami, po koty, z kotami, do kotow i poprostu padam juz :oops:

Wsrod 8 kotow, ktore zosaty na kociarni niestety byly jeszcze dwa maluchy z mleczakami. M.in. jedna na zdjeciu, ktore wkleila Agata. Wszystkie te kotki sa bardzo mlode. Nie maja nawet roku...8 mcy maxymalnie. Problem w tym, ze wszytkie sa bardzo malenkie, drobne...takie kruszynki. Te dwa najmlodsze maja mleczaki, maja okolo 4 mce. Zabralysmy je z azylu. Tymczasowo są u naszej wolontariuszki Żany, ale pilnie szukaja DT gdzie beda mogly mieszkac do czasu znalezienia DS. Ostatnie wolne pomieszczenie oddala tym dwom kociaczkom, ale nie moglysmy ich zosatwic na kociarni.

Chotesia dala DT koteczkowi, ktorego zabralam rano. Ma okolo 2 mce, dziewczynka...CHotesia potwierdz, bo okularow na nosie nie mialam. Jest malenka chudziutka i cala zaropiala. O pchlach i swierzbie nie wspomne, bo to standard :(

Filip na kociarni jest w strasznym stresie. Bardzo sie o niego martwie :(

Narwanko....szefostwo potwierdza 8) :king:

Ewko...dzięki, że trzymasz ręke na pulsie :ok:
Twój blog jest rewelacyjny :!: :!:

Oberhexe
A to ja dla towarzystwa poproszę jeszcze Zainę, żeby jej przykro nie było

jestes :aniolek:

Basia robila zdjęcia, wiec napewno je zgrywa i wklei juz z imionami 8)

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Nie cze 21, 2009 21:03

Olu mi tez bardzo przykro. Popłakałam się, że się nie udało. Nie załamuj się jednak. Na pewno wiedziała, że jest kochana przynajmniej na koniec. Pomoc zwierzakom daje wiele radości, ale też wiele smutku. Jednak pomagamy, bo one maja tylko nas :(

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Nie cze 21, 2009 21:41

Barbara Horz pisze:
Tak, ale ci co zdają za pierwszym razem pewnie o niczym innym nie myślą, tylko, że muszą egzamin zdać. Uczą się, jeżdżą, a ja nie mam na to czasu.

Basiu, niekoniecznie, słyszałam od koleżanki, że to również kwestia szczęścia.
...a i ponoć przed świętami odsetek zdających jest największy :lol:

Zamówienie poszło :) pomyliłam się :oops: i nr wysłałam Adzie na prv
ObrazekObrazek

mojas

Od: Wto lis 18, 2008 21:11

Post » Nie cze 21, 2009 21:45

mojas pisze:
Barbara Horz pisze:
Tak, ale ci co zdają za pierwszym razem pewnie o niczym innym nie myślą, tylko, że muszą egzamin zdać. Uczą się, jeżdżą, a ja nie mam na to czasu.

Basiu, niekoniecznie, słyszałam od koleżanki, że to również kwestia szczęścia.
...a i ponoć przed świętami odsetek zdających jest największy :lol:

Zamówienie poszło :) pomyliłam się :oops: i nr wysłałam Adzie na prv

a komu chcialas wyslac ? :wink: Jutro zrobie przelew. Wysle im potwierdzenie i info o Twoim zamowieniu, moze jakos to przyspiesza :roll:

Koteczki sa naprawde drobniutkie i strach je puscic z tymi naszymi zlośnikami :(

Adria

Post » Nie cze 21, 2009 21:58

Zacznę od kociaka, którego dziś odebrała Adria. Nie ma jeszcze imienia, decyzję pozostawiłyśmy jej tymczasowej opiekunce . ObrazekObrazekObrazek Straszne nieszczęście :(
ObrazekObrazek LUIZJANA
ObrazekObrazek piękna biała AFRODYTA
ObrazekObrazek smutna DAKOTA
ObrazekObrazek wystraszona NEVADA
Ostatnio edytowano Nie cze 21, 2009 22:27 przez Barbara Horz, łącznie edytowano 1 raz

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Nie cze 21, 2009 22:01

Adria pisze:a komu chcialas wyslac ? :wink: Jutro zrobie przelew. Wysle im potwierdzenie i info o Twoim zamowieniu, moze jakos to przyspiesza :roll:

Koteczki sa naprawde drobniutkie i strach je puscic z tymi naszymi zlośnikami :(

...no Basi !? :roll:
ale oczywiście z kierownictwem się wogóle nie dyskutuje! :lol:
ObrazekObrazek

mojas

Od: Wto lis 18, 2008 21:11

Post » Nie cze 21, 2009 22:16

mojas pisze:
Adria pisze:a komu chcialas wyslac ? :wink: Jutro zrobie przelew. Wysle im potwierdzenie i info o Twoim zamowieniu, moze jakos to przyspiesza :roll:

...no Basi !? :roll:
ale oczywiście z kierownictwem się wogóle nie dyskutuje! :lol:

jak basi to spoko :) To jak najbardziej kierownictwo :) Myslalam, ze do sklepu cy cus :wink:

Adria

[poprzednia][następna]