CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ(92)krok od śmierci-tragedia 15 kotów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 21, 2009 11:50

mb i Twoje imiona na pewno znajdą kotów :wink: Kwiatuszki są faktycznie śliczne.

Już wczoraj widziałam projekt blogu EwKo. Nie chciałam ujawniać póki autor się nie wypowie :wink: Super pomysł i świetnie zrobiony blog. Marzy mi się własny blog moich tymczasów, ale nie wiem jak się za to zabrac, ni i kiedy sie za to zabrać. Jednak teraz mobilizacje mam wielką. Świetnie by było, gdyby każdy DT taki blog miał . Łatwiej by było osoba obsługujacym stroe uziskiwać bieżące opisy i zdjęcia, bo w wątku one giną.

Adria nie zdąży na umówiona godzinę i nie mam jak zabrać się do azylu, co by koty obfocić :evil: Kolejne zadanie dla mnie tym razem. Zdać egzamin na prawko za pierwszym razem i szybko kupić auto :roll: Jedno i drugie, mało realne niestety :evil:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Nie cze 21, 2009 12:04

Barbara Horz pisze:Kolejne zadanie dla mnie tym razem. Zdać egzamin na prawko za pierwszym razem i szybko kupić auto :roll: Jedno i drugie, mało realne niestety :evil:

Są na rynku wtórnym całkiem przyzwoite, używane autka za grosze :D

A co do prawka - to przecież są tacy, którym udaje się za pierwszym razem, więc nie widzę powodu, żeby Tobie akurat musiało się nie udać :lol:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Nie cze 21, 2009 12:15

mb pisze:
Barbara Horz pisze:Kolejne zadanie dla mnie tym razem. Zdać egzamin na prawko za pierwszym razem i szybko kupić auto :roll: Jedno i drugie, mało realne niestety :evil:

Są na rynku wtórnym całkiem przyzwoite, używane autka za grosze :D

A co do prawka - to przecież są tacy, którym udaje się za pierwszym razem, więc nie widzę powodu, żeby Tobie akurat musiało się nie udać :lol:

Tak, ale ci co zdają za pierwszym razem pewnie o niczym innym nie myślą, tylko, że muszą egzamin zdać. Uczą się, jeżdżą, a ja nie mam na to czasu.
Co do tego rynku wtórnego to oczywiście mam zamiar z niego skorzystać. Jednak to tez nie takie proste. Do tych za grosze trzeba niestety niezła kasę dołożyć, żeby pojeżdzić. Mało kto sprzedaje dobre auto.

Barbara Horz

Post » Nie cze 21, 2009 12:20

Barbara Horz pisze:Tak, ale ci co zdają za pierwszym razem pewnie o niczym innym nie myślą, tylko, że muszą egzamin zdać. Uczą się, jeżdżą, a ja nie mam na to czasu.
Co do tego rynku wtórnego to oczywiście mam zamiar z niego skorzystać. Jednak to tez nie takie proste. Do tych za grosze trzeba niestety niezła kasę dołożyć, żeby pojeżdzić. Mało kto sprzedaje dobre auto.

To prawda, że na naukę trzeba mieć jednak choć trochę wolnego czasu :(

A na autko można czasem trafić - i tanie i zupełnie przyzwoite.

mb

Post » Nie cze 21, 2009 12:43

EwKo pisze:Siedzę na jednym półdupku już, bo zaraz na obiada spadam, ale jeszcze wkleję:
http://kotototek.blox.pl/html - wszelkie sugestie, uwagi - zwłaszcza krytyczne - mile widziane. Ot, taka kolorowa gazetka :twisted: :wink:
Idea jest prosta: roztrąbić o CK gdzie się da.

Teksty, zdjęcia - z zasobów Waszych. Odsyłam do Waszej strony, wątków forumowych itp. - chyba nie naruszam niczyich praw :wink: . W razie czego - proszę o informację :)

Jeszcze brakuje tam w pierwszym poście linka do adopcji wirtualnych Cichego Kąta :arrow: http://prv.miau.pl/netadopt/ . :oops:
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Nie cze 21, 2009 12:50

Jest w "adopcjach wirtualnych", ale masz rację :D
Poprawione! :)

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Nie cze 21, 2009 12:52

Dzięki! :D
Obrazek

grrr...

Post » Nie cze 21, 2009 13:03

Jeśli macie gdzieś we własnych zasobach zdjęcia kotów, które na początku pobytu wyglądały fatalnie (no i foty dokumentujące ich zmianę :)), poproszę. Zrobiłabym jeszcze jedną zakładkę w stylu forumowych "łabądków".

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Nie cze 21, 2009 13:33

No właśnie wczoraj sobie pomyslałam przeglądając bloga, że za mało robimy zdjęć kotom przybyłym. Dopiero jak wygladają slicznie są focone. Jednak poszukam w zasobach zdjęciowych .

Barbara Horz

Post » Nie cze 21, 2009 13:53

Kilka fotek porobionych jakiś czas temu i wczoraj na szybko:

Albiś:
Obrazek

Burus (jak rozumiem Buruś to ten z "burymi" oczami , a Brutus ma zielone :wink: ):
Obrazek

Brutus:
Obrazek

Gwarek:
Obrazek Obrazek

Jedna z nowych kotek (w sumie wymyśliłam jej imię Nimfa, ale widzę, że już jest ładny komplecik :D):
Obrazek Obrazek
Nowe kotki są dość drobne, szczupłe i mają takie wieeelkie oczy :wink:

San

Od: Czw lut 16, 2006 10:26

Post » Nie cze 21, 2009 15:02

Melduję, że poszedł przelew na klatkę.

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

Post » Nie cze 21, 2009 15:12

EwKo pisze:Jeśli macie gdzieś we własnych zasobach zdjęcia kotów, które na początku pobytu wyglądały fatalnie (no i foty dokumentujące ich zmianę ), poproszę. Zrobiłabym jeszcze jedną zakładkę w stylu forumowych "łabądków".

Bisia (Bombilla) - na początku i u siebie w domu:

Obrazek Obrazek

mb

Post » Nie cze 21, 2009 15:38

EwKo pisze:Jeśli macie gdzieś we własnych zasobach zdjęcia kotów, które na początku pobytu wyglądały fatalnie (no i foty dokumentujące ich zmianę ), poproszę. Zrobiłabym jeszcze jedną zakładkę w stylu forumowych "łabądków".

Goplanka/Zuzia: Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

grrr...

Post » Nie cze 21, 2009 15:59

Oto kilka nowych kotków z kociarni :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Mam też pytanie w jakim wieku jest ten kotek z ostatniego zdjęcia ??
Obrazek Obrazek

agata.g

Od: Czw sie 07, 2008 18:23

Post » Nie cze 21, 2009 16:00

Zuzia jest przepiękna :love: :love: :love:

A jaka była malusieńka :D

mb

[poprzednia][następna]