Ben i Filuś czekają!
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
sebriel pisze:Witajcie wszyscyŚliczne te kiciuśki- tylko czemu jeszcze takie pięknosci nie znalazły domku
czy ich ogłoszenia sa może na stronie szczecińskiego oddziału TOZ? Bo ja ich tam nie widziałam
ale może ślepa jestem
![]()
Jeżeli ich nie ma: czy problemem byłoby zamieszczenie ogłoszebn tam? może ktos sie skusi^^^^^ a zresztą im więcej ejst ogłoszeń w necie, tym większa szansa na adopcje
sebriel pisze:Witajcie wszyscyŚliczne te kiciuśki- tylko czemu jeszcze takie pięknosci nie znalazły domku
czy ich ogłoszenia sa może na stronie szczecińskiego oddziału TOZ? Bo ja ich tam nie widziałam
ale może ślepa jestem
![]()
Jeżeli ich nie ma: czy problemem byłoby zamieszczenie ogłoszebn tam? może ktos sie skusi^^^^^ a zresztą im więcej ejst ogłoszeń w necie, tym większa szansa na adopcje
olafen pisze:sebriel pisze:Witajcie wszyscyŚliczne te kiciuśki- tylko czemu jeszcze takie pięknosci nie znalazły domku
ale może ślepa jestem
![]()
Myślę, że nie byłoby problemem, ale koty są w łódzkim a ja ze Szczecina
masz racje, Sebriel, ale nie rozumiem, czy umiescisz tam ogloszenie o naszych dwóch kawalerach czekających na dom..? byloby super SmileSmileSmile
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 511 gości