Bo pisze od syna, a właściwie to już całkiem pogubiona
przez te moje kompy,
wyrzucę chyba wszystkie na złom...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Zróbcie tak,jak pisałam. Może pomoże.
Jakiś system do ...niczego.![]()
Daj jakiegoś zdjątka,zanim wyjdę, co?
trawa11 pisze:Dzień doberek
kristinbb pisze:trawa11 pisze:Dzień doberek
Witaj Trawko...
znowu mam mnóstwo rozrywki z nowym kompem...![]()
muszę nowy system położyć w nowym kompie..
do d... z kompami...![]()
![]()
I znowu wszystko od nowa zaczynać....
annette88 pisze:Jest jeden plus tego, że nie mam u babci kompa i internetu.. nie musze się denerwowacale doszłam do wniosku ostatnio, że na wakacje przyda się aktywacja gadu gadu w moim dośc nowym wypasionym telefonie
trawa11 pisze:annette88 pisze:Jest jeden plus tego, że nie mam u babci kompa i internetu.. nie musze się denerwowacale doszłam do wniosku ostatnio, że na wakacje przyda się aktywacja gadu gadu w moim dośc nowym wypasionym telefonie
a jaki to ten wypasiony model telefonu![]()
sie tak pytam , bo ja juz dostalam zaproszenie do wymiany, oczywiscie te lepsze modele z dopłatą
annette88 pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:Jest jeden plus tego, że nie mam u babci kompa i internetu.. nie musze się denerwowacale doszłam do wniosku ostatnio, że na wakacje przyda się aktywacja gadu gadu w moim dośc nowym wypasionym telefonie
a jaki to ten wypasiony model telefonu![]()
sie tak pytam , bo ja juz dostalam zaproszenie do wymiany, oczywiscie te lepsze modele z dopłatą
Nokia 6300 ..tato mu kupił w prezencie, bo 4,5 roku miałam wysłużoną, ale ukochaną Nokię 3100tak o necie i gg to mowy być nie było ;p
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Gosiagosia i 136 gości