KOciamko Ty pomyśl o agroturystyce z ofertą na sianku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mamucik pisze:Oj, pazerne to Niebo, kolejny kocio za TM
A moze w końcu i piekło by sie ocknęło, i łaskawie zaczęło bardziej ekspresowo sciągać co niektórych "bohaterów", co to i skopać bezbronnego zwierzaka potrafią, i inne rzeczy też![]()
Tak mi przyszło do głowy
LimLim pisze:Witam i ja. Ostatnio nawet na czytanie nie mam czasu ale poprawię się.
KOciamko Ty pomyśl o agroturystyce z ofertą na siankudla mieszczuchów zwłaszcza młodych to byłoby super przezycie
maggia pisze:No właśnie Kociamo. A o takiej prawdziwej agroturystyce nie myślałaś??
Zabawa na panieńskim była przednia.![]()
![]()
A ile penisów dostałam różnego rodzaju, różnej wielkości i z różnych materiałów! Jeden nawet tańczy i śpiewa!![]()
![]()
![]()
![]()
Chat pisze:maggia pisze:No właśnie Kociamo. A o takiej prawdziwej agroturystyce nie myślałaś??
![]()
A ile penisów dostałam różnego rodzaju, różnej wielkości i z różnych materiałów! Jeden nawet tańczy i śpiewa!![]()
![]()
![]()
![]()
Przynajmniej nigdy nie bedziesz sie nudzic!
maggia pisze:No właśnie Kociamo. A o takiej prawdziwej agroturystyce nie myślałaś??
![]()
![]()
![]()
![]()
maggia pisze:Zabawa na panieńskim była przednia.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
annette88 pisze:maggia pisze:Zabawa na panieńskim była przednia.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
żeby tylko TŻ nie był zazdrosny o twoje zainteresowanie nowymi kolegami![]()
trawa11 pisze:annette88 pisze:maggia pisze:Zabawa na panieńskim była przednia.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Będą godnymi zastępcami ,gdy TZ nie bedzie juz w stanie![]()
![]()
![]()
![]()
kristinbb pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:maggia pisze:Zabawa na panieńskim była przednia.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Będą godnymi zastępcami ,gdy TZ nie bedzie juz w stanie![]()
![]()
![]()
![]()
Och wy dziewczyny...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nikolayprofs i 74 gości