Przygotowania w pełni wczoraj odebrałem klucze od nowego mieszkanka Kurczaka i dzisiaj trwa przeprowadzka. Jutro w dniu jestem umówiony z Kurczakiem między sobą co do reszty urządzania bo nie jest jeszcze zdecydowany na kolor legowiska, kształtu misek i dokładnych preferencji co do zapełnienia wspólnej lodówki ale do jutra ze wszystkim się dogadamy.
Co do legowiska to przemyślałem - może być czerwone, to co używam teraz jest super ale chłopaki pewnie mi nie oddadzą ... Zresztą i tak najlepiej sie śpi w pościeli
hanelka pisze:Kurczaku, ale będziesz miał fajnie! Twój kumpel Bodzio
Bodzio, normalnie nie wierzyłem, ze może się udać ale miałeś rację Chociaż trochę będę tęsknił za domkiem, w którym teraz jestem ... za kolegami, za Dużymi ...
Pakuj się, Kurczaku, spokojnie! Duża też będzie za Tobą tęskniła. Ale pomyśl sobie - Ktoś na Ciebie już czeka. I powiedział - Przyjaciel... Twój Bodzio
Tak sobie myślę ... Kurczak właściwie powinien mieszkać z facetem Bo on taki mało delikatny jest w swoich działaniach, gdyby nie pewien drobny szczegół można by powiedzieć, że to taki prawdziwy maczo-kot Jak strzeli baranka, to noga prawie złamana,
jak chce sie przytulić to z łóżka potrafi zepchnąć,
a jak pacnie łapą to ... tak to potem wygląda