Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
evl pisze:zauważyłam już jakiś czas temu, że u nas strasznie kiepsko idzie współpraca, jeśli chodzi o pomoc zwierzakomnie mówię broń Boże o kimś konkretnym z LT, nie znam Was i nie będzie w tym poście żadnych wycieczek osobistych. wiem, że często w sytuacjach podbramkowych bardzo pomagacie potrzebującym kotom. ale jest jakiś tajemniczy konflikt 'o pietruszkę' choćby na linii schron-animals-sdz. każdy mówi co innego, ja jako osoba spoza tego wszystkiego nie bardzo się orientuję już kto, co komu i ile razy. szkoda, że ciężko jest wszystkim stanąć po jednej stronie barykady...
wiem wiem, nowa jestem i sobie na takie komentarze pozwalam...nie bijcie, nie mam nic złego na myśli. tak mnie naszła refleksyja.
Amika6 pisze:bo Maniek sika
Anda pisze:Amika6 pisze:bo Maniek sika
Może to za duzo dla niego. Koty jednak nie są stadne. O ile mógł zaakceptowac Tiff, to juz kolejnej kotki nie??
Amika6 pisze:Anda pisze:Amika6 pisze:bo Maniek sika
Może to za duzo dla niego. Koty jednak nie są stadne. O ile mógł zaakceptowac Tiff, to juz kolejnej kotki nie??
Natalka to córeczka Kasi, obie są jeszcze w szpitalu, a Maniek obsikuje rzeczy malutkiej
mars pisze:Witam!
Jestem w stanie pomóc tej pani przekazując na dokarmianie kotów karmę nieodpłatnie, jeżeli sama pani jest zainteresowana lub ktoś z kuriera chce w tym pośredniczyć proszę zadzwonić jutro po 8 rano na numer 503144197, chętnie jej pomogę. Pozdrawiam myślących
evl pisze:Przeglądam sobie od czasu do czasu dość nędzny Kurier Lubelskitylko z tego względu, że czasem piszą tam coś o kotach, no i proszę: http://www.kurierlubelski.pl/module-dzial-viewpub-tid-9-pid-74960-comments_startnum-1.html
na stronie czwartej komentarzy jakiś pan imieniem mars pisze, co następuje:mars pisze:Witam!
Jestem w stanie pomóc tej pani przekazując na dokarmianie kotów karmę nieodpłatnie, jeżeli sama pani jest zainteresowana lub ktoś z kuriera chce w tym pośredniczyć proszę zadzwonić jutro po 8 rano na numer 503144197, chętnie jej pomogę. Pozdrawiam myślących
Wiem, że ukazało się to 31 lipca, więc ponad pół miesiąca temu, ale gdyby ktoś potrzebował karmy dla tymczasów, a pan byłby dalej chętny do współpracy...
Autor: mars | Data: 31.07.09, 19:27:16
skoro macie w d...pie moją karmę trudno
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości