A Kropeczka na tych filmikach taka malutka jeszcze, zwłaszcza na 4

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Korciaczki pisze:Kalairtrzymamy
A Kropeczka na tych filmikach taka malutka jeszcze, zwłaszcza na 4Szylki są piękne bez dwóch zdań...
bubor pisze:Fajnie że sie Wam Kropusia podoba Korciaczki bo wczoraj odwiedził nas w domu ktoś kto stwierdził że ona jest gruba i brzydkaa nasz drapak to jakieś monstrum
.
bubor pisze:... bo wczoraj odwiedził nas w domu ktoś kto stwierdził że ona jest gruba i brzydkaa nasz drapak to jakieś monstrum
.
bubor pisze:Witajcie wieczorową porą![]()
Tak mnie jakoś wzięło na przeglądanie naszych " Fotosikowych " zdjęć i wzruszyłem sie oglądając wszelkie Kropusiowe ( i nie tylko) perypetie
![]()
.
Nieuchronnie zbliża sie druga już rocznica przyjazdu malutkiej szylkretowej panienki do Krakowa![]()
![]()
.
Z tej okazji tradycyjnie już będe Was katował tymi jakże wzruszającymi dla mnie fotkami![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bubor pisze:Korciaczki pisze:Kalairtrzymamy
A Kropeczka na tych filmikach taka malutka jeszcze, zwłaszcza na 4Szylki są piękne bez dwóch zdań...
Fajnie że sie Wam Kropusia podoba Korciaczki bo wczoraj odwiedził nas w domu ktoś kto stwierdził że ona jest gruba i brzydkaa nasz drapak to jakieś monstrum
.
Na szczęście jest to odosobniona opinia bo kto jak kto ale Kropusia jest prześlicznaa gruby i brzydki to co najwyżej jestem ja
![]()
.
Dziś po raz pierwszy zastałem Dorcię śpiącą w drapakowej budce , jak dotychczas zazwyczaj drzemała w hamaczku lub bocianim gnieździe na samym szczycie a tu dziś taka zmiana![]()
![]()
Mruczka78 pisze:
Ja protestuję![]()
Ty gruby i brzydki ....no wiesz ....jak możesz tak pisać![]()
Drapak śliczny.... Tesia aż zzieleniała z zazdrości![]()
Wygłaskaj pannice i pozdrowienia zostawiamy dla Ciebie![]()
bubor pisze:Mruczka78 pisze:
Ja protestuję![]()
Ty gruby i brzydki ....no wiesz ....jak możesz tak pisać![]()
Drapak śliczny.... Tesia aż zzieleniała z zazdrości![]()
Wygłaskaj pannice i pozdrowienia zostawiamy dla Ciebie![]()
Taka prawda Mruczko( w przeciwieństwie do Kropusi taki jestem )
![]()
Skoro Tesia zzieleniała z zazdrości to jedyny sposób by temu zaradzić to sprawienie jej drapaczka. Aktualnie panny drzemią ale jak tylko wrócą do pionu to wygłaskam je w Twoim imieniu
bubor pisze:Hello Kalair, czy mi się zdaje czy też dziś w końcu dojedzie do Ciebie pewna malutka panienka ?
![]()
kalair pisze:bubor pisze:Hello Kalair, czy mi się zdaje czy też dziś w końcu dojedzie do Ciebie pewna malutka panienka ?
![]()
Jest Buborku jest!
Właśnie piszę na szybko w jej wątku,bo to drań mały.
Zanim zamknę,dam parę zdjątek.
Piszę, jak Kretki reagują,nieciekawie.
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Hello Kalair, czy mi się zdaje czy też dziś w końcu dojedzie do Ciebie pewna malutka panienka ?
![]()
Jest Buborku jest!
Właśnie piszę na szybko w jej wątku,bo to drań mały.
Zanim zamknę,dam parę zdjątek.
Piszę, jak Kretki reagują,nieciekawie.
Skoro już jest to tym bardziej zakładaj dziewczynom wąta ....![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Kankan i 66 gości