CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ(92)krok od śmierci-tragedia 15 kotów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 20, 2009 10:56

majkowiec pisze:Pozwoliłam sobie trochę przerobić dwie propozycje i narazie mam: Enigma, Eremita, Luiza( jeśli była to będzie Luizjana), Dakota(był u nas taki pies), Żanetka, Verma ... może ktoś jeszcze będzie miał się ochotę udzielić, jeśli nie to biorę resztę propozycji aasssii. Zostały dwa imiona dla kotek i jedno dla kocurka.

Propozycje sa Grrr... a nie moje :)

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Sob cze 20, 2009 10:59

Barbara Horz pisze:grrr dziękuję za wyszukanie kaltek. Faktycznie promocje fajne. Takie mamy w rozmiarze XL i są dobre, bo wejdzie kuweta, legowisko i miski z jedzonkiem: http://www.zooplus.pl/shop/psy/transpor ... towe/32926
Jednak dla dorosłego kota na 14 dni kwarantanny to zbytni komfort nie jest :(
Ta na kociarnie też jest niezła http://www.zooplus.pl/shop/psy/transpor ... jowe/98009

sprawdzilismy, Co Ty Basi na to ?

klatka na kółeczkach nie jest dostępna (czas dostawy 21 dni w chwili dostępnosci w sklepie)

klatka z podwójnymi drzwiczkami dostępna od razu
ObrazekObrazek

mojas

Od: Wto lis 18, 2008 21:11

Post » Sob cze 20, 2009 11:35

Jeżeli ktoś może zrobić zakupy w zooplusie i zapłacić kartą mogę przelać połowę potrzebnej kwoty. Przy moim sposobie zapłaty, zanim pieniądze przejdą z konta na konto, można znieść jajo :? Całości nie dam rady sfinansować , do końca miesiąca jeszcze zostało kilka dni:?.

Nie wiem, jakiś wątek alarmujący na samym miaumie niezależnie od Allegro ?Metoda "drobnych" kroków? Pomogło chyba nieco przy zakładaniu systemu monitorującego w azylu? Konkretny cel - zbiórka na naprawę ogrodzenia? Myślę, że przecietny forumowicz słyszał o CK i wie, że uzbierane pieniądze zostaną właściwie zagospodarowane.

Jaka kwota jest potrzebna, by wyremontować ogrodzenie?

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Sob cze 20, 2009 11:50

Barbara Horz pisze:Pcham się gdzie mogę z naszymi adopcjami :oops:
Tu też się wkleiłam : http://forum.papierosyforum.pl/viewtopi ... =48&t=1522

Lenka ma wirtualnego opiekuna :dance: , którym została Batka :1luvu:

Oberhexe czy mogę Ci przydzielić krakowską Saharę ?

Tak, oczywiście :D
Bardzo dziękuję. Przelew poszedł już wczoraj, na zaś 8)

Może założyć wątek z adopcjami wirtualnymi np. na forum nfo?
Ostatnio edytowano Sob cze 20, 2009 11:56 przez Oberhexe, łącznie edytowano 1 raz

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

Post » Sob cze 20, 2009 11:50

EwKo pisze:Jaka kwota jest potrzebna, by wyremontować ogrodzenie?

:?: :?: :?:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Sob cze 20, 2009 12:33

mojas pisze:
Barbara Horz pisze:grrr dziękuję za wyszukanie kaltek. Faktycznie promocje fajne. Takie mamy w rozmiarze XL i są dobre, bo wejdzie kuweta, legowisko i miski z jedzonkiem: http://www.zooplus.pl/shop/psy/transpor ... towe/32926
Jednak dla dorosłego kota na 14 dni kwarantanny to zbytni komfort nie jest :(
Ta na kociarnie też jest niezła http://www.zooplus.pl/shop/psy/transpor ... jowe/98009

sprawdzilismy, Co Ty Basi na to ?

klatka na kółeczkach nie jest dostępna (czas dostawy 21 dni w chwili dostępnosci w sklepie)

klatka z podwójnymi drzwiczkami dostępna od razu

MOjas, ta z podwojnymi drzwiczkami w rozmiarze XL mamy i bardzo fajnie sie sprawdzila. Do tego hamaczek, ciut mniejsze kuwetki i robi sie luksusowe, dwupoziomowe lokum :wink:

Kosztorysu na zrobienie wybiegu jeszcze nie mamy. Szukamy firmy, która zrobi to kompleksowo. Nie możemy tutaj pozwolic sobie na prace gospodarcze, bo za dlugo by to trwalo. Musi to byc zrobione szybko i solidnie.

Do tego wszystkie mam wrazenie, ze wszystko jest przeciwko nam...nawet pogoda. Praktycznie codziennie pada deszcz, co skutecznie utrudnia brukowanie terenu a wet powiatowy dreczy mnie tel. kiedy bedziemy mogli sie spotkac, bo on chce efekty widziec :(

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Sob cze 20, 2009 12:38

Taką klatkę w rozmiarze XL też tam mają.

Właśnie dzwonił bardzo miły i bardzo dobrze rokujący Pan w sprawie Kichotki! Mówił, że jest już zdecydowany. Pan musi teraz zakupić transporterek i będziemy się umawiać.
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Sob cze 20, 2009 12:41

Dziewczyny, jakby co, to mogę pomóc w zakupach w zooplusie - mam kartę, już od nich kupowałam, mogę się dorzucić finansowo. Tylko nie wiem, co z trasnportem z Krakowa?

Oberhexe

Post » Sob cze 20, 2009 12:44

Oberhexe pisze:Dziewczyny, jakby co, to mogę pomóc w zakupach w zooplusie - mam kartę, już od nich kupowałam, mogę się dorzucić finansowo. Tylko nie wiem, co z trasnportem z Krakowa?

Można zamówić od razu na adres azylu lub do kogoś z okolicy.
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Sob cze 20, 2009 13:11

Czyli, aby ściagnąć to cudo http://www.zooplus.pl/shop/psy/transpor ... towe/32926 , potrzebne są:

1. ludź z kartą - Oberhexe
2. kasa - 249 zeta, przesyłka jest gratis (jest 129 :twisted: , trza jeszcze 120)
3. adres - (szybciej chyba poleci kurierem, polecam GLS, DHL-owskie ponoć w Polszcze Poczta Polska przejmuje - aczkolwiek to informacja wyczytana gdzieś - nie odtworzę, gdzie :roll: ), a nie wiem, jak z dogadaniem się, coby ktoś w azylu mógł przesyłkę odebrać).

Doraźnie pomoże rozładować tłok w klatkach.

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Sob cze 20, 2009 14:46

starchurka pisze:...a nie możemy do tego dopuścić. Jednak będzie ciężko...

Nie ma opiekunów wirtualnych, na CK w tym roku spadają obowiązki, które powinny spełniać także inne schroniska - ich po prostu nie ma.

Dramatycznie potrzebujemy pomocy, tak. Finansowej, rzeczowej... domów tymczasowych.

postaram się jak najszybciej zorganizować jakieś bazarki....
:(

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Sob cze 20, 2009 15:01

EwKo pisze:Czyli, aby ściagnąć to cudo http://www.zooplus.pl/shop/psy/transpor ... towe/32926 , potrzebne są:

1. ludź z kartą - Oberhexe
2. kasa - 249 zeta, przesyłka jest gratis (jest 129 :twisted: , trza jeszcze 120)
3. adres - (szybciej chyba poleci kurierem, polecam GLS, DHL-owskie ponoć w Polszcze Poczta Polska przejmuje - aczkolwiek to informacja wyczytana gdzieś - nie odtworzę, gdzie :roll: ), a nie wiem, jak z dogadaniem się, coby ktoś w azylu mógł przesyłkę odebrać).

Doraźnie pomoże rozładować tłok w klatkach.

Ewko, dołożę te 120 zł.
Jeszcze tylko adres.

Oberhexe

Post » Sob cze 20, 2009 15:02

EwKo brakująca kwota przelana na konto CK, ale zaksięgują dopiero w poniedziałek. :?

K&B

Od: Śro cze 03, 2009 19:16

Post » Sob cze 20, 2009 15:05

Widzę, że Oberhexe nas wyprzedziła. :) To będzie na następną klatke. :D
Ostatnio edytowano Sob cze 20, 2009 15:08 przez K&B, łącznie edytowano 1 raz

K&B

Od: Śro cze 03, 2009 19:16

Post » Sob cze 20, 2009 15:06

Dziewczyny jesteście super :1luvu: Straciłam już wiarę w miau - widocznie jestem słabej wiary :oops: Teraz jestem w szoku, bo od wczoraj raczej się tu postów nie spodziewałam :oops: Musze ochłonąć i jeszcze raz to przeczytać to postaram się coś napisać :wink:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

[poprzednia][następna]