viewtopic.php?f=1&t=105532
Niestety, sytuacja zrobiła się jeszcze bardziej podbramkowa niż normalnie, a to za sprawą wypadku Tuptusia. Nie dowiemy się, co się stało, ale wiadomo, co trzeba zrobić i to zrobić szybko. Tuptusiowi został założony osobny wątek
viewtopic.php?f=1&t=107315
A tu po raz drugi startuję z bazarkiem, w całości przeznaczonym na potrzeby Tuptusia.
OSTATNIE WIEŚCI - Tuptuś już po operacji, szczęka zdrutowana, humor od razu lepszy, idzie ku dobremu

Sprzedajemy kilka ciuszków dla niewysokiej kobitki, noszą normalne ślady użytkowania. Wyprane.
Oczywiście sprzedajemy każdą rzecz osobno, pomierzyłam wszystko jak mogłam.
Cena startowa to 5 zł za każdą rzecz, plus drugie 5 na częściowe pokrycie kosztów wysyłki, resztę dokładam ja.
Licytacja potrwa tydzień od pierwszej oferty, ale ponieważ szczękę kota trzeba zreperować szybko, dorzucam opcję "kup teraz"- za każdą rzecz 10 zł.
Tuptuś bardzo prosi o życzliwość!
No, to endżoj!
EDYTOWAŁAM WSZYSTKIE SPRZEDANE RZECZY - została różowa kurteczka!

5. Urokliwa, zabawna kurteczka w kolorze różowym z wierzchu i od spodu. Asymetryczne kieszenie. Na metce firma Laundry, nie ma rozmiaru ale pasuje na osobę noszącą rozmiar 36. Lekko wcięta w pasie, świetnie leży. Niestety, od pewnego wieku różowy powinno się nosić pod spodem, a nie na wierzchu, bo zaczynam gorszyć stateczne ciotki :>
dł kurtki 54 cm
szer pod pachami 46 cm
długość rękawa od pachy - 47 cm
Materiał - 40% polyester, 35% polyvinylchloride, 25% polyurethane.
Dodatkowy bonus - jest nieprzemakalna