kalair pisze:Saphirka dojechana, przekazana, broi.![]()
Podobno w pociągu robiła furorę! Uff, dobrze, ze dojechała!![]()
no ja się nie dziwię, że zrobiła furorę
Moderator: Estraven
kalair pisze:Saphirka dojechana, przekazana, broi.![]()

kalair pisze:dora750 pisze:Podróż za jeden uśmiech![]()
Safi umie gryźć i kopać,czy uśmiechać się-nie wiem!![]()
![]()

annette88 pisze:kalair pisze:Saphirka dojechana, przekazana, broi.![]()
no ja się nie dziwię, że zrobiła furoręa i w pociąga ludzie też do kotów pozytywnie nastawieni
zawsze Ci, z którymi jade tez mają swoje koty, albo mieli

kalair pisze:annette88 pisze:kalair pisze:Saphirka dojechana, przekazana, broi.![]()
no ja się nie dziwię, że zrobiła furoręa i w pociąga ludzie też do kotów pozytywnie nastawieni
A Safi puchata,to i się podobała.Dobrze, że nikt jej nie zwinął!
kotka doroty pisze:A co można i w plecaku!Miałka już na pamięc zna trasę Poznań -Świdwin przez Stargard Szczeciński,a teraz poznaje trasę Poznań -Świdwin przez Białogard i to w obydwie strony.Jedzie grzecznie w transporterku a jak łepek wychyli to się każdy uśmiecha.Wcale się nie dziwię że,minikic taką furorę zrobiła.Takie małe z ogonkiem do góry jak antenka i jeszcze kosmate na dodatek mniam tylko schrupac!!![]()
![]()
dora750 pisze:kalair pisze:dora750 pisze:Podróż za jeden uśmiech![]()
Safi umie gryźć i kopać,czy uśmiechać się-nie wiem!![]()
![]()
Spokojnie. Wkrótce się dowiesz![]()
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:kalair pisze:Saphirka dojechana, przekazana, broi.![]()
A Safi puchata,to i się podobała.Dobrze, że nikt jej nie zwinął!
Avian dobrze pilnowała
kalair pisze:kotka doroty pisze:A co można i w plecaku!Miałka już na pamięc zna trasę Poznań -Świdwin przez Stargard Szczeciński,a teraz poznaje trasę Poznań -Świdwin przez Białogard i to w obydwie strony.Jedzie grzecznie w transporterku a jak łepek wychyli to się każdy uśmiecha.Wcale się nie dziwię że,minikic taką furorę zrobiła.Takie małe z ogonkiem do góry jak antenka i jeszcze kosmate na dodatek mniam tylko schrupac!!![]()
![]()
No ja właśnie chyba ją zjem,i będzie spokój!![]()

kotka doroty pisze:kalair pisze:kotka doroty pisze:A co można i w plecaku!Miałka już na pamięc zna trasę Poznań -Świdwin przez Stargard Szczeciński,a teraz poznaje trasę Poznań -Świdwin przez Białogard i to w obydwie strony.Jedzie grzecznie w transporterku a jak łepek wychyli to się każdy uśmiecha.Wcale się nie dziwię że,minikic taką furorę zrobiła.Takie małe z ogonkiem do góry jak antenka i jeszcze kosmate na dodatek mniam tylko schrupac!!![]()
![]()
No ja właśnie chyba ją zjem,i będzie spokój!![]()
Ale ale pomału to poto ona tyli świata zwiedziła i zjeżdziła żeby po dotarciu wreszcie do mamuni ,ta(mamunia)ją zjadła![]()
A może zrób to?Moja Miałka jak była takim minikiciem to też miałam ochotę ją schrupac,a teraz jak da mi w kośc to żałuję że,jej wtedy nie schrupałam(Miałabym święty spokój i nudę w domu)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości