Moniko, u nas slonce pojawia sie i znika, a deszcz poszedl bokiem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MarciaMuuu pisze:
A tak poza tym, jakby dogłębnie spojrzec, to nic nie powinnam jeśc, bo wszystko jest niezdrowe. Czyli luz
![]()
MarciaMuuu pisze:Ostatnio wyczytałam, że muszę się ograniczyć z frytkami, bo maja dużo akrylamidu.
A tak poza tym, jakby dogłębnie spojrzec, to nic nie powinnam jeśc, bo wszystko jest niezdrowe. Czyli luz
![]()
bry
Chat pisze:MarciaMuuu pisze:Ostatnio wyczytałam, że muszę się ograniczyć z frytkami, bo maja dużo akrylamidu.
![]()
bry
No to po co ja kurde mylam te frytkownice?!![]()
annette88 pisze:MarciaMuuu pisze:
![]()
No właśnieniektórzy zresztą żyja, jedzą bardzo zdrowo całe życie, a i tak kończą jak Ci, którzy sobie uzywają
Chat pisze:Etre le dindon de la farce - czyli dac sie zrobic w kunia![]()
![]()
Mnie juz francuski nie smieszy, za czesto bym musiala sie smiac. Za to czeski dostarcza mi nadal niezapomnianych wrazen
Georg-inia pisze:Chat pisze:Etre le dindon de la farce - czyli dac sie zrobic w kunia![]()
![]()
Mnie juz francuski nie smieszy, za czesto bym musiala sie smiac. Za to czeski dostarcza mi nadal niezapomnianych wrazen
no dobra, ale ten dindon dosłownie to co?nie cierpiałam francuskiego i tak mi zostało, ale ładnie wygląda to słowo napisane
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan i 42 gości