kalair pisze:Gratuluję zakupu! Pokaż je!
Może przy okazji, kiedy wreszcie zrobię i będę wrzucała w kompa fotki Basi.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Gratuluję zakupu! Pokaż je!
Wielbłądzio pisze:Dobry![]()
Tym razem jeszcze z domu, musiałam wcześniej wstać.
Wstać, żeby dobry list motywacyjny napisać...
W pracy będzie kociołek, więc chyba do wieczora, pa.
Wielbłądzio pisze:A tak poza tym: nie bardzo wyobrażam sobie pracę, w której naprawdę będzie co robić, tak jak na przykład w mojej poprzedniejTu płacą mi (mało, bo mało - ale zawsze to lepiej niż zdychać w domu z depresji) właściwie za obecność...
Wielbłądzio pisze:Ale tym drugim też mogłabyś się tu pochwalićNo albo chociaż tą wyprawioną czekoladowoczarną skórką, jeśli jej prawowity właściciel rzeczywiście niedawno poległ
![]()
genowefa pisze:Wielbłądzio pisze:Ale tym drugim też mogłabyś się tu pochwalićNo albo chociaż tą wyprawioną czekoladowoczarną skórką, jeśli jej prawowity właściciel rzeczywiście niedawno poległ
![]()
Plus gratisNie chce mi się domyślać w tym kodzie, na którym zdjęciu jest ten brzydki biały kot
Siupsiupek dokonał dziś wyczynu swojego życia. Zawsze spoglądał z zazdrością i niedowierzaniem na Ziutka spacerującego po barierce. Parę razy już tam wlazł. Nie, nie wskoczył z ziemi tak jak Ziutek, ale wlazł z fotela. Nie udawało mu się jednak opanować trudnej sztuki łażenia po barierce wśród splotów siatki. Aż do dziś.
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości