kalair pisze:Sihaja pisze:kalair pisze:Witaj Sihajko! Chyba w niedzielę można będzie zamknąć wątka transportowego.,
....i otworzyć kretkowego:):)
Eeeee...Nie wybiegajmy..![]()
Ja też w skrytości ducha liczę na wątasa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Sihaja pisze:kalair pisze:Witaj Sihajko! Chyba w niedzielę można będzie zamknąć wątka transportowego.,
Chat pisze:o nie, nie ma tak dobrze, zadnego zamykania, wystarczy tytul zmienic na na przyklad: Jak Safi Kalair tresowala
Chat pisze:o nie, nie ma tak dobrze, zadnego zamykania, wystarczy tytul zmienic na na przyklad: Jak Safi Kalair tresowala
Nelly pisze:kalair pisze:Sihaja pisze:kalair pisze:Witaj Sihajko! Chyba w niedzielę można będzie zamknąć wątka transportowego.,
Nelly pisze:Chat pisze:o nie, nie ma tak dobrze, zadnego zamykania, wystarczy tytul zmienic na na przyklad: Jak Safi Kalair tresowala
Albo tak
kalair pisze:Nelly pisze:kalair pisze:Sihaja pisze:kalair pisze:Witaj Sihajko! Chyba w niedzielę można będzie zamknąć wątka transportowego.,
![]()
Na razie brak mi motywacji.
Chat pisze:kalair pisze:Nelly pisze:kalair pisze:Sihaja pisze:kalair pisze:Witaj Sihajko! Chyba w niedzielę można będzie zamknąć wątka transportowego.,
![]()
Na razie brak mi motywacji.
Nie boj nic, minikretki sa znane z wynajdywania motywacji. Z zelazobetonu![]()
Poza tym nie wytrzymasz i pochwalisz sie nowa wlochata corunia
Nelly pisze::lol:
Wy już Kalairka nie stresujcie więcej, już jest dośc wystarszona
bazylica pisze:mam pomysł
sfotografuj swoje salooony zanim przyedzie mała
za jakis czas z chęcią wspomnisz jak wyglądało, a jak nie wiele całych rzeczy zostanie w mieszkaniu
bazylica pisze:Nelly pisze::lol:
Wy już Kalairka nie stresujcie więcej, już jest dośc wystarszona
a kto ja tutaj stresuje?????
ja na pewno nie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Nul i 54 gości