z okazji zbliżającego się Dnia Ojca zapraszam wszystkich na ekspresowy bazarek, z którego dochód przeznaczony zostanie na Katowickie Niekochane
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4467002#4467002
i dla Liwi_, która napisała
co do wsparcia, ja daję radę, nie potrzebuję go dla siebie, ale... jako jedyna wyciągam koty z pewnej potwornej umieralni, dt które je wzięły potrzebowałyby wsparcia wiec jeżeli będzie szansa, by i im troszkę "kapnęło" będę bardzo, bardzo wdzięczna...
A ja jej jestem wdzięczna za przekonanie mnie do wzięcia Stokrotki z Katowickich Niekochanych

Liwia_ dedykuje 50% bazarku dla forumowej anity5, która uratowała już dziesiątki kotów i ma mnóstwo futerek
OBA FANTY KUPIŁA M-o - PIĘKNIE DZIĘKUJEMY
1.
PENDRIVE 2.0 pojemność 2 GB, solidny, oczywiście nowy w etiu, z zapięciem ze skórki ekologicznej, może właśnie będzie dobrym prezentem na Dzień Ojca. Trudno, go zgubić, bo troszkę waży, trudno go zniszczyć bo solidny i łatwo go rozpoznac, bo ma gustowny znak reklamowy

Cena w opcji KUP TERAZ 25 zł + 5 zł koszty wysyłki
2.
Automatyczny, nowiutki ołówek firmy CERRUTI ( nie udało mi się sfotgrafować loga ) w pudełku i bardzo ładnym etui. Ołowek jest elegancki czarny z metalowymi wykończeniami. Na etui ma napis reklamowy, sam ołoweK ma malutkie bardzo niewidoczne literki CP na skówce. To również propozycja na Dzień Ojca

Cena w opcji KUP TERAZ 20 zł + 5 zł koszty przesyłki
ZAPRASZAM!!!