Aaaaaaa i kotecek ma zalecenie - nie zrec tyle bo ... peknie w doslownym tego slowa znaczeniu

Ciocia Wiedzma jedzie na urlop ... wiec... zaczynamy wielkie odchudzanie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
goska_bs pisze:Ciocia Wiedzma jedzie na urlop ... wiec... zaczynamy wielkie odchudzanie
andorka pisze:goska_bs pisze:Ciocia Wiedzma jedzie na urlop ... wiec... zaczynamy wielkie odchudzanie
A po powrocie z urlopu Cioci Wiedźma będzie odchudzała ciocię Gosię, ganiając ją dookoła bloku za znęcanie się nad kotkami![]()
wiedźma_65 pisze:andorka pisze:goska_bs pisze:Ciocia Wiedzma jedzie na urlop ... wiec... zaczynamy wielkie odchudzanie
A po powrocie z urlopu Cioci Wiedźma będzie odchudzała ciocię Gosię, ganiając ją dookoła bloku za znęcanie się nad kotkami![]()
dokładnieja już Cioci Gosi obiecałam co z nią zrobię jak kotecki mi schudną
chyba że je wyda przed moim powrotem i nie zobaczę , ale zawsze jest szansa odwiedzić DS
Cameo pisze:Wow, gratulujemy Portosowi super domku
Alusia też ma DS![]()
andorka pisze:Uprzejmie donoszę, że kolejne dwa kocury z Sokolnik straciły klejnoty![]()
Są to koty, które przeniosły się ze spalonej działki na działkę p. Teresy, chłopaki elegancko odpasione (4,10 i 4,30 kg) - oj dogadza im p. Teresa. Wczoraj dostarczyłam ich w ręce Ani Zmienniczki, przekimały się w hoteliku i dziś rano wróciły do Sokolnik.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, Evilus, Google [Bot] i 342 gości