Dziś byłem w magazynie i oto co przygotowałem do zabrania:
- 2 namioty ogrodowe o wymiarach 3x3 m. Mają niebieski dach i dopinane ścianki. Ścianki chciałbym założyć dopiero na noc, gdyż mają naszyte logo jednego z operatorów komórkowych. No chyba, że będzie padać (odpukać), to wtedy założymy nie oglądając się na logo.
- 1 namiot dmuchany, wymiary mniej więcej 3x3 metry. Namiot ma granatowy dach i będzie można w nim ustawić ekrany plazmowe, laptopy itp, bo dość dobrze chroni przed słońcem. Ma też odpinane boczne ściany. Niestety namiot ma naszyte loga. Wielkość logosów to 75x35 cm (poziomo). Fajnie byłoby je czymś zakryć. Namiot jest uszyty z tkaniny brezentowej, więc można coś przykleić taśmą montażową, albo nawet porządnym scotch'em. Jeśli mamy jakieś plaktaty, którymi można zakryć logo, to byłoby super.
- 6 kanap trzyosobowych z granatowymi pokrowcami. Mama też białe pokrowce, ale chyba nie jest to najlepszy pomysł.
- 7 małych stolików kwadratowych 50x50 cm, białych z ikei. Będą pasować do kanap. Jeśli zmieszczę do samochodu, to będzie jeszcze kilka małych "puf".
- 4 okrągłe stoliki kawiarniane, ok. 50 cm, srebrne.
- 16 aluminiowych krzeseł do kompletu ze stolikami. Są dość eleganckie, choć nieco już poobcierane.
- 1 biały owalny stół ogrodowy, plastikowy. Wraz z kompletem 6 plastikowych krzeseł. Pomyślałem, że można go udostępnić dzieciakom. Nie będzie szkody, gdy upaprają go farbą czy kredkami.
- 2 ekrany plazmowe 46", jeden do odtwarzania filmu o milanowskich psach, drugi do oglądania fotek psów z laptopa.
- 6 foto ramek cyfrowych. Pokażemy na nich fotki naszych psów. Są niewielki i można je ustawić wewnątrz kawiarni, lub (jeśli nie będzie można) na stolikach w namiocie.
- dyskretne nagłośnienie (kolumny, podwójny cd-player, 2 mikrofony)
- wszystkie niezbędne kable do zasilania namiotu, nagłośnienia, laptopów itp.
- zapasowy mały agregat - na wypadek wyłączenia prądu - namiot musi być zasilany cały czas, w przeciwnym wypadku uchodzi z niego powietrze i robi się śmiesznie
- dwie, albo trzy skrzynki do przechowywania fantów.
- lekkie sztalugi, na jednej będzie umieszczona plansza firmy, która użyczyła nam sprzętów. Na pozostałych będzie można umieścić plakaty, rysunki dzieciaków itp.
Czy uważacie, że są potrzebne?
UWAGI:
Proszę o zabranie ze sobą płyt z lajtową muzyką - nie wiem, czy uda mi się znaleźć takową w moich zbiorach.
Fajnie byłoby też mieć coś do zakrycia logosów na namiocie. Przypomnę, że ich wymiary to 75x35 cm. W ostateczności może to nawet być tkanina, lub cokolwiek innego, nawet papier, byle grubszy. Na papierze można wówczas coś napisać grubym markerem. Namiot ma kolor granatowy, a logosów jest 8.
Jeśli chodzi o ilość stołów i krzeseł, to proszę o sugestie co do ilości. Mogę wziąć czegoś więcej a czegoś mniej. O ile oczywiście wejdzie do samochodu. Również jeśli chodzi o namioty, to tych ogrodowych mogę wziąć więcej. Dmuchany jest jeden.
Proszę o uwagi.
Rafał