lutra pisze:Albo zacznijmy wytapiać smalec z tych co bardziej tłustych i wyprawiać skórki, a Karola będzie nam towar na allegro upłynniać
w doope lanie!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:Albo zacznijmy wytapiać smalec z tych co bardziej tłustych i wyprawiać skórki, a Karola będzie nam towar na allegro upłynniać
Tweety pisze:Patka, Akima, zgłaszałyście się wcześniej na Bielany. Czy godzina Wam odpowiada? Lutra, a Tobie pasuje? adres Grzegórzeckiej na pw
lutra pisze:Musze zdzwonić i się dowiedzieć, ale wieczorem.
Aga, co z Irmą? Mam ją dać do prawego pokoju?
lutra pisze:Oko, przekładam. Lewy dezynfekuję i w razie W daję tam jutro maluchy z grzegorzeckiej, czy nie?
Tweety pisze:na weekend są do zorganizowania 3 łapanki.
- w sobotę Bielany - pani dokarmiająca proponuje godzinę 13-stą. Tam jest dośc skomplikowana sytuacja, bo 11 maluchów w różnym wieku, 1 mamusia karmiąca z jedną grupka maluszków, i dwie, które mogą być znowu w ciąży. Trzeba rozeznać się na miejscu jak wygląda sytuacja. Towarzystwo pewnie na Wielopole do lewego pokoju
- w niedzielę Lutra organizuje łapankę na Warmijskiej, nie wiem czy tu jest potrzebna dodatkowa pomoc
- na Grzegórzeckiej jest rodzeństwo Joszki, była czwórka, została ponoć tylko dwójeczkaTutaj nic nie jest zorganizowane poza tym, że Aania weźmie te maluchy do siebie więc jest duży plus, tylko złapać
Proszę montować ekipy, my w sobotę spróbujemy skończyć Kocimską. Do dyspozycji oczywiście jest auto fundacyjne (przypominam, że siedzące miejsca tylko dwa ale cała paka na kociuchy). Może warto by było łapać na 2 klatki. Kto ma kontenery niech weżmie. U mnie jest kontener koleżanki Kosmy i niebiesko-szary Queen_ink. Mam też jeden fundacyjny i jeden Miuti
lutra pisze:A co zrobimy ze złapanymi w sobotę?
Jezu, wygląda na to, że po weekendzie będzie 100.
Kinya pisze:
Z domu Biszkopta dostałam dziś w południe taki sms: "Płakał całą noc i był bardzo nieszczęsliwy. Mam nadzieję, że dziś będzie lepiej".
Bidulek, tęskno mu
Patka_ pisze:Kinya pisze:
Z domu Biszkopta dostałam dziś w południe taki sms: "Płakał całą noc i był bardzo nieszczęsliwy. Mam nadzieję, że dziś będzie lepiej".
Bidulek, tęskno mu
Kasia nieprzytomna jets po nocy
Spi w pracy:P Nie martw sie jak wzielam tornado mial 7 miesiecy i tez plakal
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 49 gości