Kotyszki amyszki -Filip , Karmel i ...Gucio :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 17, 2009 18:56

AYO pisze:Już to kiedyś pisałam na innym wątku- musiałam i ś do szpitala na kilka dni, zostawiłam gostka mamie, która powiedziała po jednej nocy: "..wiem, że na chirurgii ginekologicznej nie przyjmują kastrowanych kotów ALE TEGO PRZYJMĄ :evil: ..'

Jak się gostek zorientował, że dziś na wieczór nie wrócę, TO..

.. wykopał dracenę, wyrzucił wszystkie kaktusy z okna w kuchni, ugryzł moją Mam, strącił w locie dwa kubezcki w kuchni..

..zainstalował się na najwyżej wiszącej szawce w kuchni i zaczął WYĆ :evil:

Fajny gosc 8) :lol: Lubie facetow okazujacych uczucia w sposob oryginalny i zywiolowy :mrgreen:
A TZ jakos nie moze tego pojac. Ciagle tylko te nudne bukiety na powitania :lol: :ryk:

Dzieki, Amysiu, ale to Twoje koty same prowokuja 8)
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Śro cze 17, 2009 19:00

Z wzajemnością :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro cze 17, 2009 21:02

amyszka pisze:Obrazek

... jak wychodzę w trakcie jego zalotów to on wlecze za mną ten sznurek i pomiaukuje ,nawet jak do kibla idę to on za mną w zębach sznureczek i leci pod drzwi i miuuuuczy i udeptuje bez przerwy :ryk:

może On chce abyś się przyłączyła :mrgreen: mój slodki cudowny Rudziaszek :)
Filipek to powinien sie spiknąć a moim tymczasowym ADHD :twisted:

amyszka pisze:Poza tym wreszcie wszystko wraca do normy - auto wróciło z naprawy/nie pytajcie ile to kosztowało :twisted: /,a TŻ wyzdrowiał /mam nadzieję Obrazek /Majka sobie nieźle radzi na wygnaniu :wink: i nawet ma czas czasem pobiegać wieczorkiem po plaży :P

Jak to dobrze Amyś oj jak dobrze kciuki czasem pomagają ufff to potrzymam jeszcze a o koszty nie pytamy tak jak lepiej nie pytać ile łazienka kosztowała, dobrze że powoli się wszystko układa i nie będziesz się już stresowała

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro cze 17, 2009 21:30

Mam jakieś takie popaprane szczęście i do zwierzaków z nieco dziwnym IMAGE i do facetów, którzy albo się nie sprawdzają albo dematerializują się [*] w sposób nagły i przedwczesny ..

Wiadomość sprzed chwili - balkonując się z kotem i będąc jednoczśnie na MIAU stwierdziłam na drubim końcu szelek :..miii. miAAAAłł MIIII 8O

Sprawdzam 8O - u mnie na balkonie Romeo - na podwórku Julia - toczka-w-toczke xero :roll:

I oczywiście kibiców tłum :evil: - komentarze nie do druku :evil: ...
Ja znam tę kotkę, od roku pojawia się i znika, miała młode na pewno..

ehhh :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw cze 18, 2009 7:08

Dzień dobry w słoneczny poranek , witam najprzystojniejszych facetów na miau :twisted:
zapraszam do wątku naszego nowego tymczasika
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=95 ... 57fa6fae27
i życzę miłego dnia wszystkim odwiedzającym cioteczkę Amyszke noi samej naszej Kochanej włascicielce wątku również :D
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

Post » Czw cze 18, 2009 9:17

Witaj amysiu,Filipku i moja Ukochana ruda rozdziawiona japko :love:

Słoneczko Wam wysyłam :D

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Czw cze 18, 2009 11:50

Cóż za piękne uzębienie :D:D:D:D. Kurcza, tyle się naczytałam o tej lasce, że chyba też zafunduję Cyrylowi sznureczek :D, jestem ciekawa co on będzie robił :), bo on nadal kocha rzodkieweczki, których w całym dom jest niezliczone ilości :)
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Czw cze 18, 2009 12:52

AYO pisze:Mam jakieś takie popaprane szczęście i do zwierzaków z nieco dziwnym IMAGE i do facetów, którzy albo się nie sprawdzają albo dematerializują się [*] w sposób nagły i przedwczesny ..

Wiadomość sprzed chwili - balkonując się z kotem i będąc jednoczśnie na MIAU stwierdziłam na drubim końcu szelek :..miii. miAAAAłł MIIII 8O

Sprawdzam 8O - u mnie na balkonie Romeo - na podwórku Julia - toczka-w-toczke xero :roll:

I oczywiście kibiców tłum :evil: - komentarze nie do druku :evil: ...
Ja znam tę kotkę, od roku pojawia się i znika, miała młode na pewno..

ehhh :evil:

Czyli zainteresowanie innym kotem jest :wink: :lol: Może sobie swojego klona przygrucha :roll: A komentarzami się nie przejmuj :x
AYO czasem jest zezowate szczęście ,ale może kiedyś się odwróci - czego Ci życzę :wink: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw cze 18, 2009 12:53

sawanka1 pisze:Dzień dobry w słoneczny poranek , witam najprzystojniejszych facetów na miau :twisted:
zapraszam do wątku naszego nowego tymczasika
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=95 ... 57fa6fae27
i życzę miłego dnia wszystkim odwiedzającym cioteczkę Amyszke noi samej naszej Kochanej włascicielce wątku również :D

Bry,bry :P Na pewno zajrzymy sawanko :D
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Czw cze 18, 2009 12:55

Kociama pisze:Witaj amysiu,Filipku i moja Ukochana ruda rozdziawiona japko :love:

Słoneczko Wam wysyłam :D

Kociamko dziękujemy za śliczne słonko :D Oby już zostało :ok: :wink:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Czw cze 18, 2009 12:57

Agata&Alex pisze:Cóż za piękne uzębienie :D:D:D:D. Kurcza, tyle się naczytałam o tej lasce, że chyba też zafunduję Cyrylowi sznureczek :D, jestem ciekawa co on będzie robił :), bo on nadal kocha rzodkieweczki, których w całym dom jest niezliczone ilości :)

Są różne zboczenia :wink: :lol: Mój woli sznureczki ,Twój rzodkieweczki :ryk: Mój jest ekonomiczniejszy :smokin:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Czw cze 18, 2009 12:59

alus1 pisze:
Jak to dobrze Amyś oj jak dobrze kciuki czasem pomagają ufff to potrzymam jeszcze a o koszty nie pytamy tak jak lepiej nie pytać ile łazienka kosztowała, dobrze że powoli się wszystko układa i nie będziesz się już stresowała

Dziękuję Aluś za kciuki :oops: :P
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Czw cze 18, 2009 15:55

podniesiemy i trzymamy kciuki :) :ok: :ok: :ok:

Agnes128

Od: Pt paź 26, 2007 19:23

Post » Czw cze 18, 2009 17:22

Agnes128 pisze:podniesiemy i trzymamy kciuki :) :ok: :ok: :ok:

Agnes tego wątku nie trzeba podnosić bo nam się nie gubi ,a i domków nie szukamy :wink: :lol: A za kciuki dziękujemy :D
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Czw cze 18, 2009 17:31

Mam dla Was ucztę dla oczu i trzeci filmik to uczta jeszcze dla uszy :twisted:

Najświeższy Karmel z lasencją :wink: :lol:

:arrow: Zaświergolony Karmel

:arrow: Zaświergolony Karmel 2

:arrow: Zaświergolony miauczuś

8)
ObrazekObrazek

amyszka