Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avian pisze:Jak już o chorobach nieuleczalnych - ja mam persjozę zaawansowaną![]()
Chat pisze:Tak mi sie trupio skojarzylo, bo biedaczka nie nadawala sie juz do reanimacji: kompletnie rozdyzdana. Moja wina, niczego nie mozna zostawiac w kuchni bez opieki
Chat pisze:Pupus - czyzbys miala ochote na jakas krecia pieknosc? Bo chyba jeszcze takiej nie ma w Twojej druzynie?
Monostra pisze:Zawsze możesz zwalić na TŻ. Przecież wiadomo: wszystkie zalety dzieci mają po nas, a wady po współmałżonkach
.
pupus pisze:Monostra pisze:Zawsze możesz zwalić na TŻ. Przecież wiadomo: wszystkie zalety dzieci mają po nas, a wady po współmałżonkach
.
![]()
![]()
![]()
![]()
poległam
![]()
![]()
MonikaG pisze:Chat pisze:Tak mi sie trupio skojarzylo, bo biedaczka nie nadawala sie juz do reanimacji: kompletnie rozdyzdana. Moja wina, niczego nie mozna zostawiac w kuchni bez opieki
Chat jak mogłaś przyczynić się do śmierci truskawki, no jak! Jak?
Chat pisze:Jas ma inna wersje wytlumaczenia tych czerwonych pazurow Dexa. Otoz koteczek jest bardzo otwarty i pomalowal sobie pazurki zeby wziac udzial w Gay Pride![]()
Chat pisze:Moj tesc powiedzial kiedys o swoim synu (a moim TZ-cie), ze odziedziczyl po tatusiu wady, a po mamuni zalety, czyli ma same wady![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości