Raddemenes pisze:Acha - i chyba główna różnica (gdzieś ulotniła się po drodze).(...)
OK.
Proszę jeszcze o dodawanie i/lub korygowanie zestawienia.
Pozdrawiam,
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Raddemenes pisze:Acha - i chyba główna różnica (gdzieś ulotniła się po drodze).(...)
remkey pisze:![]()
Ale żeby od razu armatę na takiego komara jak ja?![]()
![]()
Pozdrawiam,
Oberhexe pisze:
Raddemenes, serio tak w PZFie jest![]()
To trudniejsze niz wstęp na forum hodowlane, a ponoć to takie upokarzajace było
Oberhexe pisze:Zostałeś po prostu potraktowany poważnie![]()
![]()
Za przeproszeniem - guzik prawda.Raddemenes pisze: W PZF mimo powyższej procedury trzeba mieć rekomendację 3 członków związku lub rekomandację zarządu. Bez tego nikłe szanse...
sal pisze:Za przeproszeniem - guzik prawda.Raddemenes pisze: W PZF mimo powyższej procedury trzeba mieć rekomendację 3 członków związku lub rekomandację zarządu. Bez tego nikłe szanse...
sal pisze:Za przeproszeniem - guzik prawda.Raddemenes pisze: W PZF mimo powyższej procedury trzeba mieć rekomendację 3 członków związku lub rekomandację zarządu. Bez tego nikłe szanse...
Czy starałeś się zostać członkiem PZF-u i nie udało Ci się właśnie z powodu nieznajomości członków wprowadzających? Jeśli nie, to dlaczego o tym piszesz?Raddemenes pisze:Za przeproszeniem - to może zdradzisz coś więcej na ten temat?
PętelkiWojtek pisze:Czego dotyczy ten guzik?
sal pisze:PętelkiWojtek pisze:Czego dotyczy ten guzik?
grzeszny pisze:Jak ja zasięgałem informacji odnośnie zarejestrowania się w PZF-ie to pani w Związku nic mi o takim obowiązku nie wspominała.
Przeczytaj jeszcze raz statut, a konkretnie fragment:Wojtek pisze:Natomiast Twoja odpowiedź udzielona Raddemenesowi w poprzednim poście, sugeruje że Zarząd Związku przyjmuje nowych członków łamiąc zasady Statutu.
Czy właśnie to chciałaś powiedzieć?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 29 gości