Cytrysia, Mruczek , Lucysia - Odeszła ['']

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 17, 2009 18:42

AnielkaG pisze:
zabrania pralni przyczynił sie ktos z
forum

tak podejrzewałyśmy :( niech go spotka za to co zrobił coś okropnego :evil:

Jestem zszokowana... Ktoś z naszego forum? Po co? Jaki miałby w tym interes?

Jestem w stanie zrozumieć (ale absolutnie nie zaakceptować) podłości, które ludzie popełniają z chęci zysku. Kto, i co, zyskał na tym, że pozbawił azylu koty, które nawet nie wiedzą o jego istnieniu? Nie zrobił na złość meggi, ani żadnemu innemu człowiekowi. Skrzywdził zwierzaki...Skrzywdził zupełnie bezinteresownie, dla samej satysfakcji... I to właśnie jest nieludzkie...

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro cze 17, 2009 19:45

Żeby dało się odzyskać tę pralnię... Tak mi smutno z tego powodu :-(

margo22

Od: Pt wrz 08, 2006 16:37

Post » Śro cze 17, 2009 20:03

Ta podła osoba pewnie to teraz czyta, niech się boi. Dowiemy się kto to... :evil:
AnielkaG

Post » Śro cze 17, 2009 20:41

Słuchajcie nie dowiem sie na pewno nic wiecej, ale dzis powiedziano mi ze jak cos sie ma to trzeba nie publikowac i nie chwalic sie zdjeciami w interencie i wiecej nic nie wiem i sie chyba nie dowiem. :(
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Śro cze 17, 2009 20:54

Wstawilam to zdjecie na watku pralniowym i o godz 15 juz byla telefon do Administracji :(

Obrazek

Tez bym chciala wiedziec co to za zbój tak zrobil :evil:
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Śro cze 17, 2009 21:22

margo22 pisze:Żeby dało się odzyskać tę pralnię... Tak mi smutno z tego powodu :-(

Wiesz jak ja to przezywam, jestem zdolowana , teraz wychodz o 12 w nocy zeby dac im jesc .
I wszystko znika w strasznych ilosciach , nie wiem czy to psy wyjadają czy te biedne kociny.
Spotkałam tez jezową rodzine .
Ale najwazniejszaz sprawa dowiedzialm sie ,ze główny Prezes Spóldzielni mieszka na przeciw mojego budynku.
Zupełna masakra :(
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Śro cze 17, 2009 21:30

meggi 2 pisze:Słuchajcie nie dowiem sie na pewno nic wiecej, ale dzis powiedziano mi ze jak cos sie ma to trzeba nie publikowac i nie chwalic sie zdjeciami w interencie i wiecej nic nie wiem i sie chyba nie dowiem. :(

Co za niegodziwość :evil: Kto Ci to powiedział?

vega013

Post » Śro cze 17, 2009 21:42

meggi 2 pisze:Wstawilam to zdjecie na watku pralniowym i o godz 15 juz byla telefon do Administracji :(

Obrazek

Tez bym chciala wiedziec co to za zbój tak zrobil :evil:

Ja uważam, że to musi być ktoś z tego bloku lub bardzo bliskiej okolicy. Po samej fotce naprawdę trudno ustalić adres.

vega013

Post » Śro cze 17, 2009 21:42

Też uważam, że należy ujawnić personalia "życzliwego".
Choćby po to, żeby przestrzec innych.
A swoją drogą to podłe, jak ktoś, kto aktywnie uczestniczy w tym forum może zdobyć się na taki czyn?! W imię czego? na złość? na przekór? z czystej złośliwości?
Tylko, czy pomyślał, KTO na tym najwięcej ucierpi :evil:
Naprawdę, im mniej rozumiem ludzi, tym bardziej kocham koty
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro cze 17, 2009 21:44

mar9 pisze:Też uważam, że należy ujawnić personalia "życzliwego"

Meggi, nie baw się z nami w ciuciubabkę. Kto to jest :?:

vega013

Post » Śro cze 17, 2009 21:48

Nie pamietam moze i to było zdjecie , jeżeli ktos mieszka w tych okolicach to pozna np. po kiosku Ruchu

Obrazek
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Śro cze 17, 2009 22:21

vega36 pisze:
mar9 pisze:Też uważam, że należy ujawnić personalia "życzliwego"

Meggi, nie baw się z nami w ciuciubabkę. Kto to jest :?:

:conf: moze ktos sam sie ujawni
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Śro cze 17, 2009 22:46

Wątek na Kotach mogą czytac również niezarejestrowane osoby.

Oskarżenie jest bardzo poważne. Warto by je poprzeć jakimikolwiek argumentami lub dowodami. Bo napisać można wszystko.

meggi, czy skontaktowałaś się w sprawie miejsca dla kotów z Dorotą Będkowską? Ona załatwia takie interwencje i jest w tym skuteczna (sama się przekonałam kilka razy). Mogę Ci podać do niej telefon.

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Śro cze 17, 2009 23:33

meggi 2 pisze: dzis powiedziano mi ,ze jak cos sie ma to trzeba nie publikowac i nie chwalic sie zdjeciami w interencie :(

Jano dzis usłyszalam takie zdanie od kogos ze Spóldzielni , nie moge wiecej pisac na forum , bo moze czytaja usłuzne osoby.
Ja tak cos czuje ,ze moze ktos robi podchody pod to pomieszczenie, najpierw ukrecony skobel i teraz ta sytaucja.

Tu trzeba obrac taktyke odpowiednia, ja do konca miesiac jestem bardzo zajeta i umeczona codziennym jezdzeniem na kilka godzin na Szaserow.
O telefon poprosze do pani Będkowskiej.
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Śro cze 17, 2009 23:35

Ogólnie, kilka słow, odnośnie użytkowników forum - i tego, co piszemy.

Na forum może zarejestrować się każdy. I nie każdy ma kryształowe intencje. Przekonałam się o tym parę razy, i na pewno nie tylko ja.

Przypominałam sobie pewną sytuację, gdy pisząc w wątku Strasznego Dworu podałam adres, wskazówki dojazdowe dla osób, które chciały pomóc w łapance. Na drugi dzien jednak coś mnie olśniło i doszło do mnie, że wątek oprócz kilku dobrych dusz, może czytać jakiś świr, ktoś, kto chce zaszkodzić i może wybrac się, po to, aby po prostu namieszać i zaszkodzić zwierzakom (lub karmicielom). Skasowałam więc czym prędzej wszystkie wskazówki, wszystko to, co mogłoby wskazywać na dany adres...

Moj telefon też swego czasu krążył nonszalancko po forum. Niedawno np. dostałam obrzydliwego sms-a. Naprawdę obrzydliwego, i pełnego jadu - z treści wiem, że na pewno wysłanego przez forumowicza. Anonimowy numer telefonu zachowałam na wszelki wypadek - mam jednak pewne przypuszczenia, co do osoby nadawcy.
Nie będę jednak tego roztrząsać, pewności nie mam, nie chcę nikogo szkalować.

Przykład przytaczam jedynie anegdotę na poparcie tezy
Pisząc na forach warto zachować rozsądek i ostrożność.
Świry i podli ludzie są wszędzie :(

Agalenora

Od: Pon lis 14, 2005 23:49

[poprzednia][następna]