Sihaja pisze:Robię konfitury z truskawek....pierwszy raz w życiu. Ciekawe, co mi wyjdzie....
Obśliniłam się.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:Robię konfitury z truskawek....pierwszy raz w życiu. Ciekawe, co mi wyjdzie....
varia pisze:Sihaja pisze:Robię konfitury z truskawek....pierwszy raz w życiu. Ciekawe, co mi wyjdzie....
Obśliniłam się.
varia pisze:Sihaja pisze:Robię konfitury z truskawek....pierwszy raz w życiu. Ciekawe, co mi wyjdzie....
Obśliniłam się.
Monostra pisze:varia pisze:Sihaja pisze:Robię konfitury z truskawek....pierwszy raz w życiu. Ciekawe, co mi wyjdzie....
Obśliniłam się.
Niepotrzebnie. Wyjdzie słodka masa z pestkami, ewentualnie z kapciami truskawkowymi. Truskawki są jadalne tylko na surowo
Bry!
Monostra pisze:varia pisze:Sihaja pisze:Robię konfitury z truskawek....pierwszy raz w życiu. Ciekawe, co mi wyjdzie....
Obśliniłam się.
Niepotrzebnie. Wyjdzie słodka masa z pestkami, ewentualnie z kapciami truskawkowymi. Truskawki są jadalne tylko na surowo
Bry!
Sihaja pisze:NIe jestem pewna. czy za dużo cukru nie dałam i nie będą za słodkie...
kalair pisze:Sihaja pisze:NIe jestem pewna. czy za dużo cukru nie dałam i nie będą za słodkie...
Sihajko to ma być słodkie!
Sihaja pisze:no tak, ale nie za bardzo.... Ja nie lubię mocno słodkich...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 49 gości