ZaFrędzlonej Pomponlandii cz. 4

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 17, 2009 21:14

pomponmama pisze:Racja Mistelle - niektórzy okazują się świniami juz przed rozwodem :? Ale wiem, że są także normalni faceci, choć nie wiem, czy oni właśnie nie są "nienormalni" bo nietypowi :roll: Nie szukając daleko tż Babajagi - Robert i tż Shiry Staś. Kurcze i do tego jeszcze są przystojni... 8O To się w głowie nie mieści. Faceci, których ja spotykam, albo mają charakter fajny, albo urodę, ale nigdy równocześnie jedno i drugie. :?

Czyli trzeba ci dwóch złapać i hybrydę zrobić;)
Przed rozwodem to zazwyczaj największe cholerstwa wyłażą. Niestety z obu stron.
Najlepszego przyjaciela poznasz po mruczeniu
Grysek Gizmo 2w1

Mistelle

Od: Wto wrz 30, 2008 19:30

Post » Śro cze 17, 2009 21:17

Pomponmamo znowu mi dałaś cukierka :oops:
Co do dziwnych godzin pracy to wiesz, ciotka Babajaga mieszka tuż za garażami. Ze szkoły odbiorę zupy dam i lekcje mozemy odrabiać zanim wrócisz, luz Pomponmamo, luz.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Śro cze 17, 2009 21:17

A pewnie, że z obu stron. Ja też mam swoje za uszami - wiem.
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Śro cze 17, 2009 21:21

Ciociu Babajago, ja nie wiem, gdzie w tym malutkim ciałku ci sie takie wielkie serce mieściObrazek! Dziękuję ci bardzo! Jeśli kiedyś będę zmuszona skorzystać, to bedę pamiętać :D Za tą twoją dobroć moja wdzięczność będzie cię ścigać...Mam jednak nadzieję, że sobie poradzę bez nadużywania tej dobroci :D
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Śro cze 17, 2009 21:22

O, prosze, babajaga już wsparcie konkretne oferuje, żyć nie umierać!
Grysek Gizmo 2w1

Mistelle

Post » Śro cze 17, 2009 21:27

Ponponmamo nie wypominając ale wieku ale zaczniesz mieć zespół dłuuuuuuuuuuugich rąk i z bliska nie za bardzo urodę będziesz widzieć to czym się przejmujesz :D patrz na charakter :D My się właśnie z jaśnie wredotą Borówką pakujemy bo jutro ruszamy na kongresa do Wrocławia co by mój kot uczonym został :D a przy okazji okulista koci ją zobaczył. I za to ze będę miała w hotelu kota w pudełku dodatkowo muszę opłacić 20 zł za dobę :evil:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro cze 17, 2009 21:29

Malutkie ciałko to ja miałam 20 kilo temu :evil:
Ale nie wpadłam na to, że to serce mi sie rozrasta :D Powinnam zrobić EKG.
Nie marudź i wdzięcznością się nie odgrażaj, bo póki co nie masz za co być wdzięczna. Chcę tylko, żebyś wiedziała, że stoję obok. A dzieci lubię, wiesz przecież :wink:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Śro cze 17, 2009 21:33

babajaga pisze:Malutkie ciałko to ja miałam 20 kilo temu :evil:
Ale nie wpadłam na to, że to serce mi sie rozrasta :D Powinnam zrobić EKG.

Obrazek
babajaga pisze:Nie marudź i wdzięcznością się nie odgrażaj, bo póki co nie masz za co być wdzięczna. Chcę tylko, żebyś wiedziała, że stoję obok. A dzieci lubię, wiesz przecież :wink:

Mam za co być wdzięczna! :D Właśnie za to, że jesteś i stoisz obok!!! :D i potrafisz mnie rozśmieszyć nawet jak mi sie świat wali :D
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Śro cze 17, 2009 21:35

Kobitki, ja robię wypadzik na film, także miłej nocy i spokojnego czwartku:)
Grysek Gizmo 2w1

Mistelle

Post » Śro cze 17, 2009 21:44

Pomponmamo odebrałaś PW?
A z tym staniem obok to jest trochę tak, ze baby po prostu tak mają. Wiem cos o tym, bo kiedy mój świat się walił tuliła mnie inna baba i teraz co rok na urodziny posyłam jej tę piosenkę:

http://www.youtube.com/watch?v=_G3QKqGwi3I
Obrazek

babajaga

Post » Śro cze 17, 2009 21:47

Odebrałam. Jutro będę odpisywać na oferty - dzisiaj już nie mam siły. Dziękuję :P
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Śro cze 17, 2009 21:50

Babajago, to jest piękny utwór, z rewelacyjnym tekstem i wokalem.
Grysek Gizmo 2w1

Mistelle

Post » Śro cze 17, 2009 21:58

Owszem piękny. Gdybym była facetem ożeniłabym się z Kasią Nosowską, przysięgam. To jest chyba jedna z lepszych polskich tekściarek, na mojej subiektywnej liście druga po Osieckiej.

Posłucham sobie jeszcze przed snem.

Dobranoc babińcu :wink:
Obrazek

babajaga

Post » Czw cze 18, 2009 11:21

Pomponmamo!A ja wiem że,miałaś miec Łobuza,i wiem też jak przebiegało dokocenie,i jak Frędzelek został Frędzelkiem i dlaczego nie ma Dzyndzelka.Wiem przeczytałam poprzednie wątki od deski do deski ,uśmiałam się po same pachi.Dzieki Pomponmamo za wąteczek,jak smutno mi to lece na Twój watek i świat nabiera żywszych barw :dance:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Czw cze 18, 2009 11:58

kotka doroty pisze:Pomponmamo!A ja wiem że,miałaś miec Łobuza,i wiem też jak przebiegało dokocenie,i jak Frędzelek został Frędzelkiem i dlaczego nie ma Dzyndzelka.Wiem przeczytałam poprzednie wątki od deski do deski ,uśmiałam się po same pachi.Dzieki Pomponmamo za wąteczek,jak smutno mi to lece na Twój watek i świat nabiera żywszych barw :dance:

To sie nazywa samozaparcie! ObrazekCały?!ObrazekJesteś szalona!Ale cieszę się, że ci się podobało.Obrazek

A i zapomniałam dodać dla tych, co nie wiedzą o co chodzi z Dzyndzelkiem - Frędzelek jako facet ma dzyndzelka, a nawet ma wydmuszki, nie ma tylko nabiału... :wink:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

[poprzednia][następna]