Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jaguśka pisze:Mała czarno-biała jest pięknaZaczynam się łamać... Od maluszka jeszcze nie zaczynaliśmy. Oba jako starsze "się pojawiły". Tż też wczoraj wymiękł jak ją zobaczył..., ale nadal trzeci kot go przerasta ehhhhhh... JEST PRZECUDNA
jak i pozostałe, ale ta mnie złapała za serducho tak mooocno.
Kicia_ pisze:jaguśka pisze:Mała czarno-biała jest pięknaZaczynam się łamać... Od maluszka jeszcze nie zaczynaliśmy. Oba jako starsze "się pojawiły". Tż też wczoraj wymiękł jak ją zobaczył..., ale nadal trzeci kot go przerasta ehhhhhh... JEST PRZECUDNA
jak i pozostałe, ale ta mnie złapała za serducho tak mooocno.
Chyba cię nie dobiję jak dodam, że charakter też ma ujmujący. Wydaje się bardzo subtelna i delikatna...
Poza tym możesz z TŻ podjechać do jessi ją poznać. Dasz TŻ pomacać, to juz nie odda (przynajmniej mój tak ma i mam trzy koty)
jak tylko Kicia_ będzie w schronie,to obfoci. Ale persiaste rzadko są dłużej niż tydzień.sawanka1 pisze:dziewczyny jak możecie zróbcie persiastym fotki z krótkim opisem wkleimy na puchatkowo , poszukamy im DT
Mruczeńka1981 pisze:jak tylko Kicia_ będzie w schronie,to obfoci. Ale persiaste rzadko są dłużej niż tydzień.sawanka1 pisze:dziewczyny jak możecie zróbcie persiastym fotki z krótkim opisem wkleimy na puchatkowo , poszukamy im DT
Mruczeńka1981 pisze:No to trafi na Puchatkowo!
A w jakim stanie są małe kociaczki w schronie?
Kicia_ pisze:Mruczeńka1981 pisze:No to trafi na Puchatkowo!
A w jakim stanie są małe kociaczki w schronie?
Nie jest źle, ale podobno są małe i dobrze by było je stamtąd jak najszybciej zabrać.
W niedzielę trafiła też fajna kicia z łapką do amputacji.
Agness78 pisze:A Dragonek ma dzisiaj śliczną fotkę w GW![]()
Ukazało się tez ogłoszenie koteczki ze schroniska co odkarmiła maluszki, bez zdjęcia... ale może ktoś się odezwie![]()
Niestety w natłoku ogłoszeń omyłkowo podałam nr telefonu do siebie i jessi74w ogłoszeniu Dragonka
No nic, jakby co to będę odsyłała do Was bo wiecie co się dzieje u mnie obecnie
chyba zwariuję...
dzwonił kto??Agness78 pisze:A Dragonek ma dzisiaj śliczną fotkę w GW![]()
Ukazało się tez ogłoszenie koteczki ze schroniska co odkarmiła maluszki, bez zdjęcia... ale może ktoś się odezwie![]()
Niestety w natłoku ogłoszeń omyłkowo podałam nr telefonu do siebie i jessi74w ogłoszeniu Dragonka
No nic, jakby co to będę odsyłała do Was bo wiecie co się dzieje u mnie obecnie
chyba zwariuję...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 323 gości