Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Pieczarka pisze:U Filemona wszystko w porządku. Proszę o adres pocztowy i imię jego byłego Pana. Domek chciałby napisać list i załączyć zdjęcia.
Proszę o PW z danymi do kogo wysłać list tak żeby trafił do byłego właściciela.
Pieczarka pisze:A jak się pan nazywa bo tam nie ma takich danych. Domek mnie strasznie męczy o te dane bo chciałby żeby Pan miał świadomość że kotu jest bardzo dobrze. Najbardziej zaprzyjaźnił się z panem.
sawanka1 pisze:to może przesłać na adres dziewczyn a one przekażą osobiscie jak bedą w okolicy , chyba , że estre ma jeszcze tel. do mamy od tego pana to może zadzwonić i dopytać
estre pisze:Wysłałam Ci pw z adresem do mnie i od pół roku wisi nieodebrane.
Imienia nie znam.
Mam tylko adres tego Pana.
Najlepiej byłby do niego napisać bo ja mam bardzo ograniczone możliwości pojechania tam teraz niestety
Pieczarka pisze:estre pisze:Wysłałam Ci pw z adresem do mnie i od pół roku wisi nieodebrane.
Imienia nie znam.
Najlepiej byłby do niego napisać bo ja mam bardzo ograniczone możliwości pojechania tam teraz niestety
Faktycznie ma adres do Ciebie![]()
Kurcze może im wystarczy jak napiszą ogólnie i zapakuja zdjęcia.
estre pisze:Pieczarka pisze:estre pisze:Wysłałam Ci pw z adresem do mnie i od pół roku wisi nieodebrane.
Imienia nie znam.
Faktycznie ma adres do Ciebie![]()
Kurcze może im wystarczy jak napiszą ogólnie i zapakuja zdjęcia.
No tak by było najlepiej...
Pan prosił o zdjęcia, bardzo mu zależało...
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 416 gości