Bardzo się cieszę

Mam nadzieję że i naszej Szylkreci w końcu się tak fajnie trafi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kicia_ pisze:Spajki to olbrzym, choć buźkę ma drobniutką. Wilczka unikała konfrontacji, więc z pewnością do żadnych konfliktów z jej strony nie dojdzie.
A jak wasze wrażenia? Polubiliście już Wilczkę? Macie jakieś osobiste odczucia? We mnie zawsze wzbudzała ciekawość, bo była taka nieprzenikniona. Typ introwertyczkiFascynowała mnie od początku, nawet, kiedy myślałam jeszcze, że jest dzika.
JaEwka pisze:Kicia_ czy moge mala skropic Frontline?
Agness78 pisze:no zaczął się dla Wilczycy czas nieskończonych pieszczot i mizianek![]()
![]()
![]()
Bardzo się cieszę:OK:
Mam nadzieję że i naszej Szylkreci w końcu się tak fajnie trafi![]()
JaEwka pisze:Wilczka wyszla z garderoby i siedzi ze mna w pokoju![]()
juz tylko czekam kiedy zacznie sie do lozka pakowac hehee
![]()
Dzisiaj idziemy do weterynarza powtorzyc badania krwi wiem musi byc na czczo. Jak ona na mnie spojrzala jakzobaczyla ze w miseczce nie ma jedzenia....normlanie malo mnie wzrokiem nie zabila
ale jak mus to mus dostanie po powrocie
Agness78 pisze:JaEwka pisze:Wilczka wyszla z garderoby i siedzi ze mna w pokoju![]()
juz tylko czekam kiedy zacznie sie do lozka pakowac hehee
![]()
Dzisiaj idziemy do weterynarza powtorzyc badania krwi wiem musi byc na czczo. Jak ona na mnie spojrzala jakzobaczyla ze w miseczce nie ma jedzenia....normlanie malo mnie wzrokiem nie zabila
ale jak mus to mus dostanie po powrocie
hehehespojrzała... moja Milka jak nic nie ma w misce to się drze i awanturuje
Ale Twoja też się rozkręci.... poczekaj tylko
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości