Hannah12 pisze:Czyli z piatek maluszek rusza w dalszą drogę
Tak. I najprawdopodobniej w niedzielę rano będzie już u mnie!

Hmm..szczerze mówiąc, zaczynam się bać, jak moje to przyjmą...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:Czyli z piatek maluszek rusza w dalszą drogę
kalair pisze:Hannah12 pisze:Czyli z piatek maluszek rusza w dalszą drogę
Tak. I najprawdopodobniej w niedzielę rano będzie już u mnie!![]()
![]()
![]()
kotkaZŁA pisze:Minikić temperamentna jest,potupie łapinami i poustawia ekipę
Nelly pisze:kalair pisze:Hannah12 pisze:Czyli z piatek maluszek rusza w dalszą drogę
Tak. I najprawdopodobniej w niedzielę rano będzie już u mnie!![]()
![]()
![]()
To akurat po weselu będziecie![]()
No to Wy za dużo wyskokowych napojów to tam przyjąć nie możecie no i w ogóle niewyspani będziecie... No ja nie wiem czy w takie ręce można Safirkę oddać![]()
![]()
Jak ja się bałam jak Estian miał przyjechać. Tym bardziej, że Maurycy nie bywał pokojowo nastawiony do nowych. Ale podobnie jak u Ciebie, jak raz była maleńka to był przyjazny. No i to samo powtórzyło się przy małym Estianie. Więc chyba jeśli kot przyjmuje dobrze maleństwa, to tak już ma i będzie bardzo dobrze. I tego będziemy się trzymać
Sihaja pisze:kciuki trzymiem za pokojowe dokocenie
Chat pisze:E tam, kretki sie miedzy soba dogadaja, nastapi podzial rol, lepiej sie zorganizuja dziewczyny w urozmaicaniu Ci zywotaSame korzysci
kalair pisze:Chat pisze:E tam, kretki sie miedzy soba dogadaja, nastapi podzial rol, lepiej sie zorganizuja dziewczyny w urozmaicaniu Ci zywotaSame korzysci
Dziękuję uprzejmnie Chatku!Większego urozmaicenia mi nie trzeba, O czym marzę, to spać w nocy,co na razie się oddala!
![]()
Sihaja pisze:kalair pisze:Chat pisze:E tam, kretki sie miedzy soba dogadaja, nastapi podzial rol, lepiej sie zorganizuja dziewczyny w urozmaicaniu Ci zywotaSame korzysci
Dziękuję uprzejmnie Chatku!Większego urozmaicenia mi nie trzeba, O czym marzę, to spać w nocy,co na razie się oddala!
![]()
Spać w nocy? Przy takich temperamentnych koteczkach?![]()
![]()
![]()
![]()
Teraz to dopiero zapomnisz, co to sen
kalair pisze:Ehh,i to jest problem..Lafinka na początku spała grzecznie,ale niestety została zmanierowana przez Iriskę.I guzik..![]()
Sądzę, że obie też nauczą Safi,KIEDY się śpi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: haaszek i 44 gości