Georg-inia pisze:a ja jak zwykle spóźniona i w wącie i w życzeniach, no
Ja również

Wszystkiego najlepszego kociaczkom - proszę wyściskać, wycałować i wylelać od cioci Pupus !!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Georg-inia pisze:a ja jak zwykle spóźniona i w wącie i w życzeniach, no
trawa11 pisze:a ja sie pochwalę, że wlasnie jadę wymiziać Jastine![]()
![]()
![]()
Nareszcie ją zobacze
Chat pisze:trawa11 pisze:a ja sie pochwalę, że wlasnie jadę wymiziać Jastine![]()
![]()
![]()
Nareszcie ją zobacze
Zdjecia prosze
Chat pisze: Dex przywlokl kleszcza, a Chanelle dwa![]()
Chat pisze:Witamy cioteczki Georginie, Pupus (wykonalam polecenie), Dorote i Anette, Avian i Kalair i Kristin i Monostre i Alus, i w ogole wszystkie nasze Cioteczki!
Minibusy sie bycza. Dex przywlokl kleszcza, a Chanelle dwaJuz dwa razy bylam w miescie
, a zaraz bede musiala tam pojechac po raz trzeci - tym razem po Darie. Czy ja juz mowilam, ze nie lubie egzaminow?
![]()
![]()
Wczorajsza imprezka zakonczyla sie kotocrossem po lezacej Duzej, myslalam, ze im cos zrobie. Ale kolo polnocy padli na posterunku, nareszcie
Chat pisze:Zglaszamy sie! Dzis u nas wielkie swieto: Minibusy maja roczek!!!!!!!
Nie znamy wprawdzie ich realnej daty urodzenia, Niedobra Nathalie oszacowala je na czerwiec, wiec wybralismy 15 czerwca![]()
Dziekujemy Wam, kochane Minibuski za cala radosc, jaka wniesliscie do naszego domu, za ruch, za zycie, za rojbrowanie, za wszystko!![]()
Chat pisze:Ostry stan zapalny kretowizny zlosliwej![]()
Choroba sieroca - nie znaleziono jeszcze szczepionki
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 21 gości